Cel mai mare televizor LED de 90 inci Sharp AQUOS a ajuns si in Romania


Sharp_90_2               Sharp a anuntat lansarea giganticului televizor LED de 90 inci, AQUOS LC-90LE757. Cel mai mare televizor din lume tocmai a ajuns in magazinele europene. Cu o inaltime de peste 1,2 metri si o diagonala de aproape 2,30 metri, televizorul LED 3D Sharp AQUOS este un vis devenit realitate pentru cei ce doresc sa-si transforme locuinta intr-un cinematograf. Echipate cu cea mai recenta generatie de ecrane 3D X-Gen, create si fabricate de catre Sharp, noile televizoare nu sunt doar cele mai mari din lume in termeni de dimensiuni, ci ofera si o calitate a imaginii fara rival.

 

Televizorul LED de 90 inci Sharp AQUOS va fi o adevarata tratatie pentru impatimitii de filme, precum si fanii sporturilor si cei ce prefera sa se uite la meciuri.Televizorul se prezinta cu dimensiuni si calitate a imaginii fara rival, superioare tuturor produselor aflate pana in acest moment la dispozitia clientilor in domeniul televizoarelor LED. Trebuie sa vedeti ca sa credeti.

Sharp_90_4AQUOS LC-90LE757 3D LED este cel mai mare televizor din lume disponibil in productie de masa, fiind in acelasi timp relativ usor, suplu si potrivit pentru diferite tipuri de interioare. Nu conteaza ca, pentru a putea utiliza confortabil televizorul si de a savura calitatea neegalata a culorilor si detaliilor, trebuie sa stati la o distanta de circa 3,5 metri.

 

‪Sharp AQUOS, din seria LC-90LE757, asigura o experienta vizuala maxima gratie imaginii de inalta calitate, extrem de vie si de clara. ‪LC-90LE757 este un televizor full-HD cu iluminare de fundal cu LED-uri. Este echipat cu un ecran 3 D X-Gen UV 2 A, procesor Clear Picture si tehnologie Active Motion 200.

‪Sharp LC-L90LE757 va permite sa accesati internetul printr-un browser gratuit, AQUOS NET+. Puteti naviga pe web, sincroniza cu usurinta televizorul cu dispozitivele mobile si accesa serviciile VOD (voce la cerere) si Skype. Vine de asemenea cu o noua aplicatie de la Sharp – AQUOS Remote Lite pentru iOS si Android, care va transforma telefonul inteligent intr-o telecomanda echipata cu toate functiile necesare, permitand astfel o navigare rapida si intuitiva. Televizorul dispune de un tuner HD triplu integrat (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) si de un player media care reda fotografii, filme si muzica de pe un stick USB sau direct din reteaua dvs. de acasa.

 

Desi ecranul noului televizor are o marime impresionanta, designul sau stilat, rama subtire si finisajul in aluminiu il fac sa para extrem de usor. Acesta cantareste doar 64 kg (fara suport) si are o grosime maxima mai mica de 12 cm, astfel ca poate fi montat cu usurinta pe perete. Tehnologia de iluminare directa cu LED-uri a fundalului il face asadar un aparat excelent si din punctul de vedere al eficientei energetice: clasa A++.

 

‪Modul Wallpaper (Tapet) va permite sa afisati imagini pe ecranul televizorului, Astfel, un televizor oprit nu este doar o pata neagra pe perete, ci un ecran care afiseaza imaginile dvs. preferate – o pictura, o fotografie, o reproducere a unei opere de arta favorite. In acelasi timp, nu este vorba despre clasica prezentare de diapozitive, dat fiind faptul ca imaginea are aproape aceeasi luminozitate ca si pictura originala pe panza, asemanandu-i-se. ‪Cand este setat in modul tapet, ecranul utilizeaza circa 30-40 W – sau maxim cat un bec mic. ‪Luminozitatea este de doar 30 candele.

 

‪Televizorul Sharp de 90 inci va fi disponibil la vanzare incepand din iunie 2013.

‪Pret: aprox. 60.000 RON.

Bucuresti, 25 iunie, 2013 – Sharp Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.