Catalin Gheorghiu, noul Nokia Developer Champion


Catalin GheorghiuNokia a acordat titlul de Nokia Developer Champion lui Catalin Gheorghiu, Lead Solution Architect si fondator I Computer Solutions.
Titlul de Nokia Developer Champion se acorda celor mai activi promotori ai tehnologiei de dezvoltare Nokia. Dezvoltatorii de aplicatii care obtin acest titlu beneficiaza de suport prin Nokia Premium Developer Program. Participantii au, de asemenea, dreptul de a folosi titlul de Nokia Developer Champion pe o durata de un an din momentul acordarii acestuia. In plus, dezvoltatorii beneficiaza de promovare din partea Nokia, prin prezentarea profilurilor acestora in cadrul serviciilor online, contact cu experti din industria mobila si oportunitati de a gazdui seminarii, intalniri si workshop-uri pentru comunitatea locala de dezvoltatori Nokia. Mai multe despre beneficii: http://www.developer.nokia.com/Community/Champions/Nokia_Developer_Champion_benefits.xhtml

“Suntem foarte incantati de succesul lui Catalin Gheorghiu si de contributia sa la promovarea tehnologiei Nokia. In aprecierea muncii si dedicatiei sale, Nokia a decis sa ii acorde lui Catalin titlul de Nokia Developer Champion, oferindu-i, in acelasi timp, suport in dezvoltarea carierei sale viitoare” – a declarat Dariusz Zalewski, Central and East Europe, Developers Relations Head.

“Acest titlu inseamna foarte mult pentru mine, imi da posibilitatea sa fac mai mult, sa ma implic mai mult in comunitatile tehnice, locale si nu numai, si sa am o voce mai puternica in promovarea tehnologiei Nokia. Totodata reprezinta si o recunoastere a mea dar si a comunitatilor mobile locale” – a declarat Catalin Gheorghiu.

Catalin Gheorghiu este Fondator, CTO si Lead Solution Architect al I Computer Solutions si are o experienta vasta in domeniul solutiilor mobile, bazate pe platforme Microsoft, cu accent pe dezvoltarea de aplicatii mobile in zona industriala. Este foarte interesat de Windows Phone 8 si Windows 8 si de potentialul acestora ca platforma. Catalin organizeaza evenimente dedicate tehnologiei si participa adesea ca speaker la conferinte din Romania si din strainatate.  Din 2011 i s-a acordat anual titlul de Microsoft  MVP (Most Valuable Professional).  Este absolvent al Universitatii “Politehnica”  din Timisoara, Facultatea de Automatica si Calculatoare.

18.04.2013, Bucuresti – NOKIA Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.