Allview lanseaza o tableta de buget: AllDro 3 Speed Duo HD


AllDro 3 Speed Duo HD              Allview anunta lansarea tabletei de buget, AllDro 3 Speed Duo HD, recomandata persoanelor active, care doresc un dispozitiv performant si mobil, cu o memorie interna de mare capacitate. Terminalul este dotat un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1,5 GHz, ruleaza Android 4.1 Jelly Bean si dispune de functia Bluetooth si o memorie interna de 16 GB.

Tableta este adresata tuturor persoanelor care isi doresc un dispozitiv cu un display generos de 9,7 inci, la un pret accesibil. Terminalul ofera utilizatorilor posibilitatea de a stoca o multime de documente si fisiere foto-video, precum si o multitudine de aplicatii si jocuri 3D.

Multumita memoriei Ram de 1 GB precum si procesorului Dual Core Cortex-A9, dispozitivul asigura fluenta necesara derularii programelor si proceselor interne. Tehnologia Bluetooth, permite conectarea terminalului cu diferite dispozitive precum imprimanta, tastatura sau boxe si asigura transferul rapid de fisiere.

Specificatiile complete le gasiti aici.

Cu ajutorul unui cablu OTG si al unui modem 3G, utilizatorii au posibilitatea de a se conecta la Internet oriunde si oricand. In plus, gadget-ul dispune de conexiuni variate, precum microUSB, mufa jack de 3,5 mm si mini HDMI.

Tableta Allview AllDro 3 Speed DUO HD va fi disponibila in magazine la pretul de 799 lei.

Brasov 22.02.2013Allview Mobile Romania

2 responses to “Allview lanseaza o tableta de buget: AllDro 3 Speed Duo HD

  1. Ma bucur sa gasesc reviewuri pozitive despre acest produs.Il folosesc si eu de o luna si sunt multumit si de aspect si de functionabilitate si de pretul la care am achizitionat-o.Felicitari celor de la Allview pentru ca scot produse de calitate pentru buzunarul tututor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.