Allview prezent la Mobile World Congress Barcelona 2013 si CeBIT Hannover 2013


Allview la Mobile World Congress Barcelona 2013 si CEBIT Hannover 2013          Allview participa la cel mai important congres dedicat tehnologiei mobile: Mobile World Congress Barcelona 2013, care se desfasoara in perioada 25 -28 februarie si la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate inaltei tehnologii: CeBIT Hannover 2013, care va avea loc in perioada 5-9 martie.

GSMA Mobile World Congress combina cea mai mare expozitie a industriei de telefonie mobila, cu un congres interesant, oferind participantilor continut inovativ.

CeBIT reprezinta una dintre cele mai mari expozitii din sectorul informatic, fiind considerat un barometru al acestui domeniu.Ambele targuri sunt recunoscute la nivel mondial, reusind sa reuneasca sub cupola lor, mii de participanti.

“Datorita evolutiei pe care a cunoscut-o brandul Allview in decursul ultimilor ani, precum si cererilor numeroase primite de pe piata externa, cresterea ariei de acoperire la nivel european, era necesara. Dorim sa oferim consumatorului european, produsele realizate sub marca Allview, prin stabilirea unor noi contacte si canale de distributie. ”, a declarat Lucian Peticila, General Manager, Allview.

La evenimente, vizitatorii standului Allview vor interactiona cu reprezentantii companiei si vor avea posibilitatea de a le adresa intrebari referitoare la produsele promovate.

19 februarie, BrasovAllview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.