In acest weekend LANpocalypse, eveniment de gaming cu participare gratuita


afis_alternativDoua zile, cinci competitii, sute de premii pentru participanti si spectatori plus acces gratuit

Overheat.ro, impreuna cu Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica si Asociatia Forum IT, sub patronajul Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO va invita pe data de 23-24 februarie 2013 la primul LAN Party marca Overheat, adresat tuturor pasionatilor de jocuri video.

LANpocalypse va da startul competitiilor la ora 11.00, evenimentul avand loc la etajul 3 al Facultatii de Matematica si Informatica in cadrul Universitatii din Bucuresti (Bulevardul Regina Elisabeta 4-12).

Creat din pasiune, LANpocalypse vrea sa reprezinte un spatiu de destindere adresat tuturor celor care degusta din plin jocurile video si doresc sa fie campioni la World of Tanks, Team Fortress 2, Heroes of Newerth, FlatOut.Pentru pasionatii de racing vom avea un concurs special de Formula 1 organizat pe doua simulatoare Playseat Red Bull Racing care ofera jucatorului o pozitie de condus identica cu aceea dintr-un monopost de Formula 1.

Cei care nu se pot desprinde de propriile laptopuri nu vor fi uitati, acestia beneficiind de sala “Ad-hoc Laptop LAN”, in care pot incinge cele mai tari partide de gaming in jocurile lor preferate!

Spectatorii evenimentului vor fi de asemenea primiti calduros in comunitatea LANpocalypse, acestia putand participa la tombole organizate din ora in ora, prilej in care au sansa de a pleca acasa cu unul din sutele de premii, printre care se numara si un tur al Studioului Ubisoft, articole promotionale oferite de Bitdefender, precum si editiile de colectie ale celor mai noi titluri marca Ubisoft.

Inscrierile se vor putea face incepand de luni, 18 februarie pe www.Overheat.ro/lanpocalypse si se vor incheia in data de 22 februarie, ora 15.00. Lista concurentilor si a rezervelor va fi publicata la aceeasi adresa web in data de 22 februarie, la ora 20.00.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment si modalitatea de inscriere, vizitati pagina web www.Overheat.ro/lanpocalypse\

Partenerii acestui eveniment sunt: Red Bull, Wargaming.net, Ubisoft, Bitdefender, Activision, Facultatea de Matematica si Informatica, Softbinator, USR, Start UB

Bucuresti, 16.02.2013Overheat

4 responses to “In acest weekend LANpocalypse, eveniment de gaming cu participare gratuita

  1. Pingback: revoblog.ro | Duminică facem un LAN Party

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.