Michael Koch a lansat in Romania Catalyst Worldwide


DT__6893Romania devine centrul tehnologic al Europei prin lansarea la Bucuresti a unui lider global in dezvoltarea digitala

Lansarea companiei Catalyst Worldwide va transforma Romania in cel mai important centru de dezvoltare digitala din Europa. Expertiza romaneasca de varf in tehnologii digitale obtine acces la clienti internationali prin intermediul Catalyst Worldwide, dezvoltator de solutii software complete pentru companii din Top Fortune 500. Compania isi propune sa transforme piata IT romaneasca intr-un Silicon Valley est-european, prin conectarea resurselor vaste de talent si inteligenta tehnologica din Romania la cerintele celor mai importanți utilizatori globali de platforme digitale.

Talentul, resursele si infrastructura sunt deja prezente aici, pentru a crea unul din cele mai importante centre de dezvoltare digitala din lume,” a declarat CEO-ul CATALYST WW, Michael Koch, antreprenor de anvergurasi pionier al industriei de productie digitala.

Catalyst Worldwide este un furnizor transcontinental de tehnologie si un centru global de excelenta (Global Digital Think Tank™) care reuneste cei mai buni specialisti in tehnologie pentru a satisface cerintele esentiale de business ale directorilor de marketing de la companii din topul Fortune 50.

Am construit o echipa de nivel international la Bucuresti si vom continua sa aducem alaturi de noi cele mai bune capabilitati digitale, prin angajarea celor mai buni experti din Romania, pentru a le livra clientilor nostri proiecte digitale de varf. Vom recruta 250 de specialisti in urmatorii doi ani si vom oferi un mediu de lucru in care echipele noastre vor dezvolta proiecte pentru cele mai mari branduri globale. Echipele noastre vor oferi unele din cele mai ridicate niveluri de executie disponibile in prezent,” a adaugat Michael Koch.

Strategia Catalyst Worldwide este de ale oferi clientilor sai echipe globale si foarte flexibile de experti care pot asigura solutii pentru toate brandurilesi tehnologiile. Compania isi concentreazaresursele pentru a oferi standarde impecabile de comunicare si executie digitala, astfel incat sa raspunda nevoilor individuale ale clientilor sai.

Catalyst Worldwide a fost lansatain 2012 de CEO-ul sau Michael Koch, ca parte integranta a Grupului Catalyst. Portofoliul actual si viitor al Grupului include:

-Centrul de productie international al CATALYST WORLDWIDE si incubatorul de solutii digitale asociat acestuia, Global Digital Think Tank.

– Infiintarea in Bucuresti a Digital University, o universitate care va reuni cei mai inovatori antreprenori IT intr-un ecosistem digital de avangarda.

-Digital Catalyst Fund, un fond de investiții destinat susținerii ideilor antreprenoriale din intreaga lume, din Silicon Valley – California si New York panain Europa, la Bucuresti.

Michael KochDespre Michael Koch

Michael Koch, unul dintre pionierii industriei de productie digitala la nivel mondial, conduce grupul de companii Catalyst in calitate de fondator si CEO. Michael are o experienta extinsa in dezvoltarea de start-up-uri digitale si de echipe performante de specialisti, care au potentialul de a creste eficient, rapid si la nivel global. 

Michael are o experienta vasta ca antreprenor, vizionar, investitor si strateg al fiecarui proiect major din cadrul Grupului Catalyst. Tanarul mogul al tehnologiei a creat companii ce au livrat servicii superioare pentru multe dintre brandurile de top la nivel mondial precum P&G, Visa, Fed Ex, Pepsi Co, Mars, Campbell’s, Nike, AT&T, Microsoft. Michael intelege ca orice colaborare cu mediul antreprenorial presupune o intelegere specifica si profunda a mediului de business, a globalizarii proceselor si a tehnologiilor necesare pentru accelerarea si promovarea pe piata a portofoliului de companii din Grupul Catalyst.

Recent, in calitate de fondator si CEO al companiei Provision, Michael a creat si a implementat un model inovator de servicii digitale, scalat la nivelul unui centru de dezvoltare cu peste 400 de specialisti, construit pentru a doua retea de agentii de publicitate din lume. Echipa sa digitala deserveste 267 de birouri din 79 de tari. Mai mult, intre anii 2000 si 2012, Michael a lansat si a vandut 3 companii private de productie digitala, printre care cea mai notabila este Kinergy Worldwide.

Citatul dupa care se ghideaza Michael este “The speed of the leader determines the rate of the pack” si nu este niciun dubiu ca imprima un ritm alert de dezvoltare tuturor companiilor cu care intra in contact.

Bucuresti, 6 februarie 2013Catalyst Worldwide

One response to “Michael Koch a lansat in Romania Catalyst Worldwide

  1. Pingback: semnalplus.ro » Romania devine centrul tehnologic al Europei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.