COSMOTE, primul operator din Romania cu certificare pentru Sistem Integrat de Management – Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate in Munca


            COSMOTE Romania a devenit primul operator de telefonie mobila care detine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management – Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate in Munca – emisa de TUV Hellas, corpul de certificare si inspectie, subsidiara a grupului german TÜV NORD. Compania este onorata sa faca acest anunt, ca rezultat al tuturor eforturilor echipei de a dezvolta si implementa acest sistem. Toate cele trei certificari, ce demonstreaza conformitatea cu ISO 9001 pentru Calitate, ISO 14001 pentru Mediu si OHSAS 18001 pentru Securitate si Sanatate in Munca, au fost emise in urma unui audit efectuat de TUV Hellas (TUV Nord) intre 25 – 29 iunie 2012.

Obiectivul COSMOTE Romania este Excelenta in Afaceri, iar aceasta tripla certificare este un         moment-cheie in evolutia organizatiei, care demonstreaza capacitatea companiei de a oferi servicii de inalta calitate in baza unor procese si proceduri clare si eficiente. Mai mult, tripla certificare arata angajamentul COSMOTE Romania de a furniza excelenta tuturor clientilor, partenerilor de afaceri si angajatilor. Acestea nu sunt primele certificate obtinute de COSMOTE Romania, compania incepand in 2010 cu certificarea pentru Sistemul de Management al Calitatii (ISO 9001).

Obtinerea acestei triple certificari reprezinta rasplata eforturilor depuse de echipa noastra pentru a implementa politicile, procesele si procedurile interne in conformitate cu standardele de referinta si cu cerintele Grupului COSMOTE legate de cele trei directii: calitate, mediu, securitate si sanatate in munca. Astfel, aceste trei certificari ne recomanda ca fiind un partener de incredere, atat pentru angajati, cat si pentru consumatori. Ele ne stimuleaza si ne incurajeaza sa ne mentinem evolutia pozitiva si grija permanenta de a construi fundamente solide pentru afacerea noastra”, a declarat domnul Spyridon Spyropoulos, Chief Operations Officer COSMOTE Romania.

COSMOTE Romania a implementat, incepand cu 2008, un model de proces in conformitate cu cel al Grupului COSMOTE, bazat pe versiunea 8 a eTOM (Enhanced Telecom Operational Map), care permite integrarea cu usurinta a celor trei Sisteme de Management. Tripla certificare obtinuta de COSMOTE are o perioada de valabilitate de trei ani.

Bucuresti, 15 octombrie 2012 –  COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.