G-Ticket de la Germanos ofera acces la cele mai mari concerte ale toamnei


         Toamna continua cu o serie de evenimente culturale si artistice la care toti cei dornici de relaxare pot avea acces, prin intermediul serviciului G-Ticket. Indiferent de stilul muzical preferat, luna octombrie va acoperi cu siguranta orice preferinta de petrecere a timpului liber in cadrul unor concerte speciale.

 

Trupa The Cranberries deschide seria concertelor din luna octombrie, pe 11 octombrie, la Romexpo. Cu peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, irlandezii de la The Cranberries vor vizita Romania pentru a doua oara, in cadrul turneului de promovare a albumului „Roses”.

The Progressive-Rock Dream Team sustin spectacolul pe 20 octombrie la Jukebox Avenue. Mike Portnoy, fostul baterist de la Dream Theater, va concerta alaturi de alti trei mari instrumentisti din lumea rockului progresiv – Billy Sheehan, Derek Sherinian si Tony MacAlpine.

Sala Palatului va gazdui pe 21 octombrie spectacolul “Nu se poate cu de toate, al maestrului Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai apreciati artisti romani. Acest eveniment va fi urmat, in aceeasi locatie, de concertul “Love affair” al trupei Holograf, in zilele de 22 si 23 octombrie. Amatorii de balet sunt invitatii unui spectacol special, sustinut de Teatrul Municipal de Opera si Balet din Kiev. “Lacul Lebedelor” va avea loc la Sala Palatului, pe 25 octombrie.

The astounding eyes of Rita” sustinut de Anouar Brahem Quartet va avea loc pe 27 octombrie, la Sala Radio, iar Gianni Morandi va concerta la Sala Palatului. Electric Love Story” , concert care va marca lansarea unui nou album Directia 5,va avea loc de pe scena Salii Palatului, pe 30 si 31 octombrie.

Nu in ultimul rand, clujenii amatori de stilul thrash pot achizitiona bilete la concertul trupei Ektomorf, care va avea loc la Irish & Music Pub, pe 31 octombrie.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii octombrie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos Telecom Romania in urma cu 4 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Bucuresti, 10 octombrie 2012Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.