O noua imprimanta HP pentru IMM-uri


HP anunta lansarea imprimantei Officejet 6700, un nou echipament menit sa le ofere companiilor mici si mijlocii instrumentele strategice cu care sa  reduca cheltuielile si sa imbunatateasca productivitatea angajatilor lor atat la birou, cat si pe teren.

Noua imprimanta HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One se alatura seriei de echipamente Inkjet dedicate segmentului business si ofera viteze de imprimare mai mari decat generatiile anterioare, costuri mai mici de functionare cu ajutorul cartuselor originale HP de mare capacitate(1) si posibilitatea de a imprima de oriunde, direct de pe orice dispozitiv mobil, cu ajutorul solutiei HP ePrint.(2)

„In mediul economic competitiv actual, companiile mici si mijlocii au nevoie de cele mai bune resurse tehnologice pentru a opera mai eficient, pentru a-si vinde serviciile mai usor si pentru a se dezvolta”, a afirmat Tatiana Diamandopol, IWS Lead Category Manager HP. „HP isi doreste sa ajute aceste companii sa tina pasul cu ritmul rapid de lucru al clientilor lor, permitandu-le astfel sa imbunatateasca mobilitatea fortei de munca si productivitatea pentru cele mai importante activitati de business, cum ar fi procesele de marketing si de operatiuni.”

Functionalitati avansate de imprimare cu HP Officejet

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One le permite companiilor mici si mijlocii sa imprime, sa trimita si sa primeasca faxuri, sa scaneze si sa copieze documente cu uşurinta. Noul model ofera, astfel, calitatea superioara de imprimare si fiabilitatea de care au nevoie companiile mici. In plus, cerneala din cartusele HP Officejet rezista acum mai bine la apa, la decolorarea in timp, precum şi in momentul in care textul este subliniat cu markere. (3,4)

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One ofera performanta si versatilitate sporita, putand imprima pana la 16 pagini alb-negru pe minut si 9 pagini color pe minut(5). Mai mult decat atat, echipamentul are incorporat un port USB frontal si se poate conecta la Internet. Astfel, utilizatorii pot imprima direct de pe USB pentru a crea rapid documente sau imagini fara margini sau pot imprima fara a fi nevoiti sa apeleze la un calculator, cu ajutorul ecranului tactil incorporat.

HP Officejet 6700 dispune şi de o tava pentru hartie cu o capacitate generoasa de 250 de pagini si un alimentator automat de hartie pentru 35 de pagini, permitand in acelasi timp imprimarea, scanarea, copierea automata a ambelor fete ale colilor si imprimarea fara margini. Cu HP Officejet 6700, companiile pot conta pe un ciclu de imprimare lunar de pana la 12.000 de pagini color.

O alta caracteristica importanta a modelului HP Officejet 6700 este componenta eco. Imprimanta utilizeaza mai putina energie decat imprimantele laser si este certificata Energy Star®. Astfel, noul model le ofera utilizatorilor posibilitatea sa seteze momentul in care ea este pornita şi cand este oprita şi, in plus, datorita facilitatii de imprimare automata fata-verso, 6700 consuma cu 50% mai putina hartie. Cartusele sunt usor de reciclat si folosesc cu pana la 35% mai putine materiale si ambalaje fata de modelele din generatiile anterioare.

Rezistenta si fiabilitate sporita datorita cartuselor cu cerneala pe baza de pigment

Documentele imprimate cu HP Officejet 6700 sunt mai rezistente la apa, pete sau sublinierea cu markere datorita noilor cartuşe HP 932 si 933 care folosesc cerneala pe baza de pigment. Aceste cartuşe brevetate HP ii ajuta pe utilizatori sa poata finaliza imprimarea chiar daca nu mai au foarte multa cerneala. Cartusele de mare capacitate HP XL Black imprima cu pana la de 2,5 ori mai multe pagini decat cartusele HP standard(8), iar cartusele HP XL Color imprima pagini color de calitate profesionala la costuri reduse per pagina.

Disponibilitate

Imprimanta HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One este disponibila in reteaua nationala de distribuitori autorizati HP la pretul recomandat de 799 lei.(9)

BUCURESTI,  25 septembrie 2012 – HP

 

(1)       Comparata cu imprimarea cu alte cartuşe originale HP – HP 364 si HP 932/933.  Pentru mai multe informatii, vizitati www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Cartusele de mare capacitate nu sunt incluse, se pot achizitiona separat.

(2)       Necesita o conexiune de Internet pentru imprimanta. Aceasta caracteristica functioneaza cu orice dispozitiv conectat la Internet care poate trimite mailuri. Necesita inregistrarea serviciilor HP Web.  Timpii de imprimare pot varia. Pentru o lista a tipurilor de documente şi imagini compatibile, vizitati http://www.hp.com/go/eprintcenter. Pentru solutii suplimentare: http://www.hp.com/go/mobile-printing-solutions.

(3)       Bazat pe predictiile industriei hartiei cu privire la hartia fara acid si folosirea cernelei originale HP; rezistenta colorantului testata la temperatura camerei (ISO 11798 si ISO 18909).

(4)       Rezistenta la apa testata inter de HP, folosind hartie cu logo ColorLok®.

(5)       Dupa primul set de pagini testate conform standardelor ISO. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.hp.com/go/printerclaims.

(6)       Performanta wireless depinde de mediul fizic şi de distanta fata de punctul de acces şi poate fi limitata in timpul conexiunilor VPN active.

(7)       Necesita un punct de acces wireless şi o conexiune de Internet pentru imprimanta. Serviciile necesita inregistrare. Disponibilitatea aplicatiilor depinde in functie de tara, limba şi acorduri incheiate, şi necesita un upgrade de firmware. Pentru mai multe detalii, accessati: www.hp.com/go/ePrintCenter.

(8)       Comparat cu cartusele HP standard. Pentru mai multe informatii, vizitati:: www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Preturi recomandate de retail. Preturile reale pot varia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.