Germanos aduce Hello Kitty si SpongeBob, doua camere foto dedicate copiilor


        Vara s-a instalat deja, iar cei mici se pregatesc pentru o vacanta lunga si plina de distractie. Germanos Telecom Romania ofera copiilor un motiv in plus de bucurie si lanseaza doua camere foto speciale, Hello Kitty si SpongeBob.

 Noile camere foto sunt atat functionale, cat si la moda, astfel incat copiii isi vor petrece timp nu doar jucandu-se, ci si invatand lucruri noi despre fotografie si dezvoltandu-si astfel abilitatile creative. A face fotografii este o activitate atractiva si educativa pentru copii si aceste doua noi camere foto cu personajele lor preferate din desenele animate vor deveni cu siguranta cei mai buni prieteni ai lor. Inovatia, bucuria si entuziasmul ii vor insoti toata vara.

Hello Kitty este perfecta pentru toate fetitele mici. Cu un zoom digital de 4X si un ecran de previzualizare de 2,4 inci, copiii vor fi incantati sa isi dezvolte creativitatea si pasiunea pentru fotografie. In plus, noul dispozitiv este echipat si cu autodeclansator si blit automat. Camera foto Hello Kitty este rezistenta la apa, iar pachetul contine o carcasa subacvatica, astfel ca toti copiii au un motiv suplimentar sa fie incantati de calatoriile la mare pe durata vacantei de vara.

SpongeBob este perfect pentru toti baieteii. Culoarea si designul ii vor bucura, permitandu-le totodata sa inregistreze momentele importante ale verii. Dispozitivul este dotat cu un ecran de 1,8 inci care permite previzualizarea fotografiillor, avand o camera de 5,1 MP si un zoom digital de 4X cu autodeclansator si stabilizator de imagine, caracteristici care le deschid copiilor apetitul pentru explorare. Aceasta camera foto pentru baietei are si un slot pentru card SD pentru a putea stoca, admira si evoca fiecare moment surprins.

Cele doua camere pot fi conectate la PC prin intermediul unui cablu USB si vin impreuna cu un CD cu software Snap Shot: PC-ul trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: Windows XP (SP3), Vista (SP1) sau Windows 7, Macintosh cu procesor Intel si Mac OS X, v10.5 sau superior. Camerele foto au 2 ani garantie.

Hello Kitty si SpongeBob sunt disponibile in reteaua de magazine Germanos la preturile de: 199 lei (TVA inclus) pentru Hello Kitty si 159 lei (TVA inclus) pentru SpongeBob.

Bucuresti, 20 iunie 2012Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.