Romtelecom introduce HBO GO pe platformele sale de televiziune (satelit si IPTV), pentru toti clientii MAXPAK


    Printr-un parteneriat cu HBO Romania, Romtelecom introduce HBO GO pe platformele sale de televiziune (satelit si IPTV), pentru toti clientii MAXPAK, incepand din 2 aprilie, devenind, astfel, primul operator de comunicatii din Romania care ofera acest serviciu la nivel national.

HBO GO este un serviciu video on demand disponibil online, care le permite clientilor Dolce Romtelecom si Dolce Interactiv sa urmareasca, pe langa toate productiile HBO (filme, seriale, concerte, documentare) si premiere orginale HBO, chiar inainte ca acestea sa fie lansate pe canalul TV clasic.

Clientii pasionati de divertisment, care isi doresc o cat mai mica dependenta fata de locul din care pot sa isi vizioneze filmele si emisiunile preferate de la HBO si continut exclusiv HBO GO, au astfel cea mai buna optiune pentru divertisment oriunde si oricand.

Nu au nevoie decat de o conexiune de Internet si de locul preferat, altul decat fotoliul de acasa, pentru a viziona, spre exemplu, primul episod din Urzeala tronurilor/Game of Thrones, in saptamana 2-9 aprilie.

„Cu un smartphone sau o tableta, cinematograful in aer liber nu mai este o dorinta pe care clientii sa si-o implineasca doar atunci cand timpul le permite, ci o realitate posibila oricand si ori de cate ori doresc, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte” explica Ovidiu Ghiman, director comercial segment rezidential, Romtelecom.

Dincolo de faptul ca, in acest fel, divertismentul TV devine o optiune disponibila oriunde si oricand, HBO GO le ofera clientilor Dolce Romtelecom si Dolce Interactiv peste 600 de ore de program variat: filme, seriale originale, documentare si concerte, oferta fiind înnoita saptamanal, astfel incat abonatii au intotdeauna la dispozitie ceva nou de vizionat.

Experienta HBO GO, adaugata pachetului MAXPAK, atat pentru clientii deja existenti, cat si pentru noii clienti, poate fi testata gratuit, timp de doua luni, urmand ca, odata convinsi, acestia sa plateasca lunar doar 1 Euro (fara TVA), peste pretul pachetului MAXPAK.

Pe langa libertatea de a se bucura de divertismentul preferat de oriunde s-ar afla, abonatii HBO GO se bucura si de o imagine excelenta, similara DVD-urilor, si de o metoda foarte simpla de inregistrare pe platforma, pe baza codului de facturare Romtelecom si a ultimelor cifre din CNP. Dupa ce si-a creat contul, clientul se va putea autentifica pe baza numelui de utilizator si a parolei alese chiar de el.

Introducerea HBO GO in platformele sale de televiziune este un raspuns al Romtelecom la tendintele pietei in materie de preferinte ale clientilor in zona de divertisment. Odata cu comunicarea, cele mai multe dintre obiceiurile de consum ale oamenilor au devenit dependente de mobilitate. Este si cazul divertismentului, televiziunea online devenind tot mai mult o extensie a ecranului clasic de televizor.

Clientii se asteapta tot mai mult sa aiba acces la lucrurile preferate, oricand si de oriunde, sa poata vedea continut pe mai multe dispozitive, de la calculator, la tableta sau smartphone. Vor sa fie cat mai putin dependenti de limitari de spatiu si timp, iar datoria unui furnizor de continut, asa cum este Romtelecom, este sa tina cont de aceste preferinte si sa vina cu solutii”, mai subliniaza Ghiman.

Anul trecut, Romtelecom a facut primul pas in zona de divertisment online, cu primul si cel mai dinamic portal de divertisment video integrat din Romania, www.dolcetv.ro, care aduce pe aceeasi platforma, filme, emisiuni TV live sau inregistrate, de toate genurile, dar si contnut video sportiv, in mare parte exclusiv.

2 aprilie 2012 BUCURESTI – ROMTELECOM

One response to “Romtelecom introduce HBO GO pe platformele sale de televiziune (satelit si IPTV), pentru toti clientii MAXPAK

  1. Pingback: MOTOROLA Xoom 2 (review) | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.