P2 Alldro de la ALLVIEW – unboxing


     A aparut de vreo 2 saptamani, aici v-am anuntat a si a ajuns la mine de cateva zile  chiar, dar n-am apucat inca sa-l testez efectiv, am introdus 2 SIM-uri de la 2 operatori diferiti si il folosesc, ce pot sa zic pana acum e ca m-a surprins placut, pana acum testam modele de varf in general si eram pregatit oarecum de o dezamagire, dar deocamdata nu.

Desi specificatiile tehnice si pretul  il situeaza in categoria smartphone-urilor de buget (partea de jos al mid-range-ului)

– ecran de tip touch capacitiv de 3.5 inch cu rezoluție 320×480 pixeli;

– procesor de 670 MHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM, microSD de pana la 32 GB;

– Android 2.3 Gingerbread;

– 3G, Wi-Fi b/g, Bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– camera de 5 Megapixeli;

– baterie de 1.400 mAh, 125 gr. și 12.8 mm grosime;

-Pret – 749

materialele si imbinarile sunt calitative, culoarea e eleganta negru cu maroniu/visiniu (ceva asemanator cu notebook-ul meu Asus), capacul de metal din spate desi sigur adauga la greutate, e binevenita, protejeaza bine si e lucrat frumos.

Se misca nesperat de bine, imi place la el cum gestioneaza cele 2 SIM-uri (evident in acelasi timp), e un avantaj deloc de neglijat ca majoritatea dintre noi avem macar 2 SIM-uri,  imi place butonul fizic de declansare camera, si bateria desi e doar de capacitate medie (1400 mAh) tine peste asteptari, probabil si datorita procesorului care probabil nu consuma asa de mult.

Vreau sa trag de el in urmatoarele zile, sa vad cum se comporta in viata de zi cu zi si voi reveni cu un review detalait probabil in week-endul urmator.

5 responses to “P2 Alldro de la ALLVIEW – unboxing

  1. salut , am cumparat si eu un allview p2 alldro, problema mea este ca anumite aplicatii care functionau pe samsung galay mini pe acesta nu vrea sa mearga, dace le poti testa si tu, este vorba de skype care se indtaleaza dar dupa ce incerc sa ma autentific zice ca programul este incompatibil cu sistemul, tot asa ceva imi apara si la bsplayer, multumesc.

  2. Pingback: P2 Alldro de la Allview – review | Z0ltan77

  3. multumesc, ma-am linistit putin, am crezut ca numai al meu se comporta ciudat, am cerut ajutor de la visualfan dar nici un raspuns, intretimp am reusir se instalez skype , o versiune mai veche dar video telefon nu merge numai chat, videtelefon pe yahoo messenger este ok. …vasile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.