Cina pe malul lacului, la noul Restaurant Herastrau


          Prin Herastrau sunt zeci de terase, restaurante, unele chiar pe malul lacului,  oferta e bogata, gasesti toate stilurile, pentru toate buzunarele, dar in general din cele mai fancy.  De curand mai avem o optiune pentru o cina romantica pe malul lacului, la vechiul – noul Restaurant Herastrau. A fost de curand preluat de un investitor si usor rebranduit, readus la nivelul anului 2018 si cu un chef priceput venit din Chile care a dat si meniului si platingului un aer proaspat.

Am incercat cateva preparate si am fost placut surprinsi de savoare si aspect si de servirea ireprosabila, iar preturile sunt chiar decente pentru Herastrau, clar sub preturile practicate de restul celor din jur.

Intr-un cadru natural minunat, in mijlocul parcului Herastrau, chiar pe malul lacului, puteti savura atat preparate internationale, cat si cu specific romanesc, pe care le puteti asocia cu o selectie de bauturi fine. Restaurantul “Herastrau” constituie cadrul perfect pentru intalnirile de afaceri dar si pentru mesele cu familia si prietenii.

Eu am incercat supa de fructe de mare, care era exact pe placul meu, cu multe fructe de mare si zeama delicioasa, chiar am apreciat ca fata de alte localuri unde trebuia la propriu sa pescuiesti cate o bucata de midie sau crevete aici era din belsug.

Beef steak-ul de Uruguay cu piure de cartofi cu telina (parca) si trufe a fost conform asteptarilor, poate putea fi un pic mai in sange medium-rare-ul cerut, dar aici depinde si de cum ajunge informatia de la ospatar la bucatar, poate n-am precizat eu suficient de clar ca mai inpsre sange si in astfel de cazuri pe la noi se opteaza pe un pic mai bine facut, ca mai e de lucru la educarea populatiei la ce insemna savoarea unei cut de vita premium si ca de fapt acea sange nu e sange, dar asta va explica mai bine si mai credibil Adrian Hadean aici.

Deserturile incercate au fost si ele delicioase, iar gama de vinuri este una bogata cu vinuri autohtone selecte cat si straine.

Mai e o noutare cu care vine Restaurantul Herastrau in intampinarea clientilor: „Party on the lake”

Party on the lake”, este indemnul si noul concept de cina pe barca in largul lacului Herastrau ce transforma socializarea in oras intr-un eveniment in sine.

 

Imbarcarea se face de pe pontonul Lake Lounge Herastrau si timp de 3 ore invitații au la dispoziție Summer Open Bar, live – cooking show cu specialitați mediteranean – internationale si desigur cea mai frumoasa priveliste a lacului Herastrau de care sa se bucure. Optiune disponibila doar cu rezervare, contra unei taxe si pentru un grup de maxim 20 de persoane.

 

Meniu degustare by Chef Cesar Velasquez

  • Vietnamese spring rolls
  • Satay
  • Placinte
  • Salata de quinoa cu seminte si mouse de avocado
  • Caracatita cu risotto de linte
  • Gazpacho de pepene galben cu menta si jamon
  • Ton rioshy

Imi place mult conceptul, e ideal pentru evenimente mai mici, pentru un grup restrans de prieteni, sau un departament dintr-o corporatie.

Daca va intereseaza o astfel de cina pe lac, lasati comment sub articol si va pun in legatura pentru informatii suplimentare si rezervari.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.