Telekom Romania lanseaza campania #Netliberare: acces la Internet si beneficii extinse de comunicare, la tarife incepand cu 5 euro


  • Cel mai consistent bonus de net cu noua oferta promotionala GigaDay: bonus lunar de 30 GB de net la viteze 4G pentru utilizatorii Cartelei Telekom, incepand de la 5 euro credit pe luna;
  • Serviciul Internet TV, cu numeroase beneficii suplimentare, disponibil de la 5 euro / luna intr-un pachet promotional impreuna cu serviciul de Internet fix: cele mai urmarite competitii sportive in format HD, oriunde si oricand, pe toate ecranele, plus functionalitati de top;
  • Servicii mobile de la 5 euro / luna si 50 GB trafic de date pentru video streaming in aplicatia Telekom TV, pentru clientii care detin si servicii fixe de la Telekom;
  • Smartphone-uri de top la 1 leu in pachetele promotionale impreuna cu abonamentele Telekom pentru clientii care se porteaza in retea.

 

Telekom Romania lanseaza #Netliberare, o noua campanie de comunicare pentru clientii rezidentiali, care introduce oferte speciale atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii Cartelei Telekom. Noile oferte promotionale aduc clientilor acces la Internet si beneficii extinse de comunicare, la tarife incepand cu 5 euro / luna.

“<<Telekom declara #Netliberare pentru toata natiunea>> este sloganul sub care lansam astazi noile noastre oferte, care au in centru Internetul si o intreaga lume de posibilitati si oportunitati pe care acesta le aduce utilizatorilor – de la usurinta de a accesa informatia de care au nevoie, pana la o noua experienta de comunicare si divertisment. Telekom aduce Internetul mai aproape de utilizatori nu doar prin tarife mai atractive, ci si prin numeroase beneficii si avantaje de care acestia se pot bucura cu oferta Telekom – acces la continut exclusiv si de calitate, pe care il pot urmari oriunde si oricand doresc, pe orice ecran, precum si functionalitati de top cu serviciul  Internet TV, viteze superioare si trafic generos de date, plus smartphone-uri de ultima generatie. #Netliberare este umbrela sub care Telekom Romania va continua sa aduca utilizatorilor mai multa valoare si beneficii extinse, servicii de divertisment de cea mai buna calitate si o noua experienta, bazata pe simplitate si accesibilitate”, a declarat Frantisek Mala (foto), Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Pe segmentul prepaid, Telekom anunta noua oferta promotionala GigaDay*, care aduce utilizatorilor Cartelei Telekom cel mai consistent bonus de net, de 30 GB lunar la viteze 4G, incepand de la 5 euro credit / 30 de zile. Bonusul GigaDay se acorda zilnic, cate 1 GB de net pe zi, si se adauga beneficiilor incluse in optiunile de baza, astfel ca un utilizator al serviciilor prepaid beneficiaza lunar de pana la 38 GB de trafic de date national la viteze 4G.

Totodata, Telekom introduce un nou portofoliu de optiuni la Cartela Telekom, cu beneficii extinse: trafic lunar de date mobile de pana la 10 ori mai mare fata de optiunile existente pana acum, la viteze 4G, si pana la de doua ori mai multe minute nationale sau internationale in retelele fixe sau SMS-uri nationale. Astfel, utilizatorii Cartelei Telekom au la dispozitie 4 optiuni, cu preturi intre 5 si 8 Euro credit pe 30 de zile, ce includ nelimitat minute şi SMS-uri in retelele Telekom, trafic gratuit in WhatsApp si in Message+, pana la 8 GB trafic de date 4G, pana la 2000 de minute nationale sau internationale in retelele fixe sau SMS-uri nationale si pana la 300 de minute internationale catre retelele mobile.

Cu noile oferte speciale, serviciul Internet TV este disponibil incepand de la 5 euro / luna, achizitionat intr-un pachet promotional impreuna cu serviciul de Internet fix, care aduce utilizatorilor viteze de net de pana la 1 Gbps. De exemplu, clientii pot achizitiona pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET M la 10 euro / luna (TVA inclus), sau pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET L la 12 euro / luna (TVA inclus). In plus, in cadrul ofertei promotionale, clientii vor primi primele doua luni de abonament gratuite la pachetul de servicii si acces 12 luni in platforma Eurosport Player, fara costuri suplimentare.

Internet TV este noul concept comercial al serviciului de televiziune din oferta Telekom, care le aduce clientilor o oferta unica de televiziune, cu toate meciurile UEFA Champions League si UEFA Europa League, alaturi de numeroase competitii sportive indragite, LIVE si in format HD, pe care acestia le pot urmari oriunde si oricand, pe toate ecranele – pe televizor sau pe laptop, tableta sau smartphone, cu serviciul Telekom TV Web&Mobile si aplicatia Telekom TV.

De asemenea, cu functionalitatile avansate ale serviciului Internet TV – Pauza si Continuare, Program de la Inceput, Inregistrari in Cloud sau Arhiva TV, clientii pot sa opreasca si sa porneasca programul preferat, sa il vada de la inceput, sa faca inregistrari sau sa urmareasca programele din ultima saptamana.

Pentru clientii care detin si servicii fixe de la Telekom, noua oferta speciala aduce abonamente de mobil la tarife promotionale incepand cu 5 euro / luna (TVA inclus) si 50 GB trafic de date pentru video streaming in aplicatia mobila Telekom TV. In plus, clientii beneficiaza de trafic de date lunar de 1,6 GB, la viteze 4G, inclus in abonamentul de servicii mobile, minute nationale nelimitate, minute si SMS-uri in retea nelimitate si 100 de minute internationale. Prin aplicatia mobila Telekom TV clientii se vor bucura de televiziune direct pe telefonul mobil, putand viziona cele mai importante competitii sportive transmise in exclusivitate de Telekom, filmele si documentarele preferate.

De asemenea, clientii care aleg sa se porteze in reteaua Telekom se pot bucura de o gama larga de smartphone-uri care pot fi achizitionate la 1 leu, impreuna cu un abonament de servicii mobile din oferta de portare: Samsung Galaxy J3 2016, Samsung Galaxy J5 2016, Samsung Galaxy J7 2016, Samsung Galaxy A3 2017, Samsung Galaxy A5 2017.

Detalii complete despre noile oferte #Netliberare sunt disponibile la www.telekom.ro/netliberare.

11 Aprilie 2017, Bucuresti  – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.