Evolio lanseaza X-BOARD


X-Board (1)

Evolio anunta lansarea X-BOARD un gadget inteligent, rapid si distractiv care a inregistrat un succes remarcabil in toata lumea.

X-BOARD permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de echilibru, ceea ce il face foarte usor de folosit, de catre oricine. Giroscopul interior si pedalele sensibile la presiune determina rapid directia in care conducatorul vrea sa se deplaseze, astfel incat miscarea este cat se poate de fireasca.

X-Board (3)

„Tot mai multi oameni sunt interesati de vehicule electrice, care beneficiaza de multe avantaje, pe langa faptul ca sunt foarte cool. Pentru siguranta clientilor nostri am luat masuri stricte de control al calitatii si am utilizat baterii de cea mai buna calitate produse de Samsung. Am convingerea ca piata dispozitivelor electrice are un potential de crestere urias si vom continua sa investim in acest segment de business pana la finalul acestui an”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.

Designul aerodinamic si giroscopul interior fac posibila depasirea micilor denivelari sau a pantelor. Viteza se regleaza automat in functie de miscarea celui care conduce vehiculul, in echilbru sau in plan inclinat, astfel incat deplasarea se face in conditii de siguranta in orice moment.

X-Board (4)

Echipat cu LED-uri si roti performante, gadgetul poate fi folosit atat in exterior cat si in interior, ziua sau noaptea. Bateria Samsung de 4.4 AH permite deplasarea cu o viteza de pana la 12 km/ora, cu o autonomie de 15 km. Dispozitivul are nevoie de 2 ore pentru reincarcarea completa a bateriei.

 

 

 

X-BOARD cantareste 13 kg si este disponibil in 3 versiuni de culoare, negru cu albastru, galben cu mov si galben cu albastru.

X-BOARD va fi disponibil in retelele specializate incepand cu data de 11 Aprilie la pretul recomandat de vanzare de 1999 lei.

Gadgetul este disponibil in regim de precomanda la pretul promotional de 1499 lei, pe 16 martie, in limita a 100 de bucati.

Bucuresti, 14 martie 2016 – Evolio

 

2 responses to “Evolio lanseaza X-BOARD

  1. Unde putem testa unul? Am fost incantata de un Segway pana am reusit sa calaresc unul la o expozitie. Nu prea este o metoda de deplasare usoara. Dupa 15 minute de ia asa o durere de sale si de gambe de numa numa. Un skate sau niste role destepte nu fac si astia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.