Lenovo prezinta cel mai nou ThinkPad X1 Carbon cu ocazia aniversarii a 100 de milioane de ThinkPad-uri


Thinkpad_X1_Carbon_Touch_LCD_hero_sh02Dupa 22 de ani si 100 de milioane de exemplare, Lenovo prezinta cel mai nou portofoliu ThinkPad

Monitorul ThinkVision X24 si accesoriile ThinkPad Stack

Lenovo, liderul in piata de PC-uri, a anuntat astazi la CES 2015 (2015 International Consumer Electronics Show) noul portofoliu de produse de top: ThinkPad. Impreuna cu ultima generatie de ThinkPad, X1 Carbon, cel mai usor ultrabook de performanta inalta de 14 inch, brand-ul aniverseaza 100 de milioane de unitati vandute si continua sa construiasca pentru toti pasionatii si fanii loiali din intreaga lume. Lenovo doreste sa profite de aceasta ocazie si sa multumeasca tuturor utilizatorilor de ThinkPad din ultimele doua decade.

 

“Inca de la originalul ThinkPad 700, inginerii ThinkPad au continuat sa inoveze si au facut fiecare ThinkPad mai bun decat precedentul. Faptul ca am vandut 100 de milioane de unitati ne demonstreaza ca am reusit.”, declara Yuanqing Yang, Presedinte si CEO Lenovo. “Cand am achizitionat linia de PC-uri de la IBM, am promis nu doar sa protejam franciza ThinkPad, ci sa o facem si mai buna, mai puternica. Astazi, ThinkPad continua sa fie una dintre cele mai respectate brand-uri din lume si alimenteaza cresterea Lenovo pe prima pozitie in piata mondiala de PC-uri. Acum, chiar daca Lenovo s-a extins pe piata dispozitivelor mobile, serverelor si sistemelor cloud, ThinkPad va ramane la baza strategiei noastre si inima afacerii noastre. Este o onoare pentru noi sa continuam sa livram acest brand legendar consumatorilor nostri si sa privim inainte, catre alte momente importante in viata ThinkPad.”

Lenovo a prezentat, de asemenea, ThinkVision X24, care aduce superba tehnologie IPS, astfel incat unghiul de vizualizare sa fie cat mai larg in panoul de lucru, dar si ThinkPad Stack, care ofera accesorii care permit conectarea si interschimbarea dispozitivelor deja existente pentru a maximiza productivitatea.

Thinkpad_X1_Carbon_Touch_LCD_hero_sh02

Cel mai bun Ultrabook Lenovo dedicat mediului de afaceri este acum si mai bun

Cea de-a treia generatie de X1 Carbon continua traditia impusa de brand-ul ThinkPad. Cel mai usor Ultrabook de inalta performanta de 14 inch din lume are acum noi optiuni, precum un display FHD pentru o noua experienta, iar prin schimbarea interfetei de conectare a SSD-ului pe PCI express, X1 Carbon confera o viteza de accesare a discului cu 80% mai mare.

 

Noul X1 Carbon este mult mai mobil decat pana acum, cu o durata de viata a bateriei extinsa. De asemenea, cantareste sub 1.3Kg si are o carcasa din carbon durabila si robusta. Cu cea de-a cincea generatie de procesoare de la Intel Core si o suita intreaga de accesorii menite sa optimizeze experienta, X1 Carbon continua drumul ThinkPad si inspira inovatie.

 

Standarde definitive de afaceri

Portofoliul ThinkPad imbunatatit in 2015 scoate in evidenta caracteristicile dedicate nevoilor de business si are la baza ADN-ul ThinkPad. Subtire si usor, cu o durata de viata a bateriei care exitinde mobilitatea, dar si cu un ecran luminos si clar, cu o rezolutie de pana la 3K, acesta ofera o experienta inedita si confort ergonomic.

Noul portofoliu vine cu un set complet de port-uri si conexiuni pentru usurinta in vizionare, distributie si transfer de date. Cu cea de-a cincea generatie de procesoare Intel Core, noile serii ThinkPad X, T, L si E continua sa ofere calitate in care poti sa ai incredere.

ThinkPad_THINKVISION_X24_sh02

ThinkVision X24

Inovator, elegant si cu un ecran superb, fara margini, ThinkVision X24, de doar 7.5 mm, poate fi centrul de comanda al oricarui birou. Acesta vine cu noua generatie Neo Blade de 23.8 inch si include o tehnologie unica menita sa scoata in evidenta design-ul premium.

 

Noul ThinkVision X24 nu uita de performanta. Panoul IPS are o rezolutie Full HD si un unghi de vizionare wide de 178 de grade, dar si DisplayPost sau conectivitate digitala HDMI. Elegant si robust, suportul din crom este ajustabil pentru a oferi o vizionare ergonomica dar si o experienta la superlativ, atat in performanta, cat si in design.

THINKPAD_STACK_sh05

ThinkPad Stack

Printr-un design care permite conectarea mai multor dispozitive, accesoriile devin extraordinare. Portabilitate, mai putine cabluri si mai multe caracteristici, mai exact, accesoriile ThinkPad Stack sunt facute pentru mobilitate. Printr-un design ce ofera centralizare prin sistem magnetizat, mai multe accesorii Stack ocupa mai putin spatiu si stocheaza mai curat decat optiunile traditionale. De asemenea, tehnologia Pogo permite fiecarui accesoriu sa lucreze mai bine impreuna.

 

Power Bank-ul de 10.000 mAh incarca telefoanele mobile si tabletele in calatoriile lungi, Hard Disk-ul USB 3.0 de 1TB ofera o expansiune imensa, Wireless Access Point asigura un mediu WiFi puternic si stabil, iar boxa Bluetooth functioneaza perfect cu sistemele ThinkPad pentru o experienta audio foarte buna.

 

Citate

“A fost un real privilegiu sa luam parte la succesul notebook-ului ThinkPad in atingerea a 100 de milioane de unitati”, declara Brian Krzanich, Intel CEO. “Dedicarea si imaginatia inginerilor ThinkPad din ultimii ani au produs progrese tehnologice remarcabile. Lumea computerelor ia noi forme si permite noi experiente, iar Intel este nerabdator sa vada cu ce poate sa vina Lenovo in continuare”.

 

Preturi si disponibilitate

Modelele ThinkPad X1 Carbon au un pret de pornire de la $1,249 si sunt disponibile din ianuarie 2015

Modelele ThinkPad X250 incep de la $1,149 si vor fi disponibile din februarie 2015

ThinkVision X24 are un pret de pornire de $249 si va fi disponibil din aprilie 2015

Accesoriile ThinkPad Stack vor fi disponibile de la mijlocul lunii aprilie 2015, cu ThinkPad Stack Bluetooth Speaker la $89.99, ThinkPad Stack 10.000mAh Power Bank la $49.99, ThinkPad wireless Access Point/1TB Hard Drive kit la $199.99

 

Portofoliul ThinkPad 2015 mai include:

Modelel ThinPad T450s si T450 incep de la $1,099 si $849 si vor fi disponibile din februarie 2015. Modele de ThinkPad T550 incep de la $999 si vor fi disponibile din februarie 2015

Modelele ThinkPad E450 si E550 incep de la $599 si vor fi disponibile din februarie 2015

Modele de ThinkPad L450 incep de la $699 si vor fi disponibile din februarie 2015

Bucuresti, 5 ianuarie 2015 – Lenovo Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.