Romanii pot comanda in premiera Google Glass prin intermediul QuickMobile


glass-explorer-edition-albastru Ochelarii inteligenti Google Glass, utilizati pana in prezent doar de cateva mii de oameni la nivel global, sunt acum disponibili la precomanda si in Romania, in shop-ul online si reteaua de magazine QuickMobile, la un pret incepand cu 6.999,90 lei. Ochelarii sunt disponibili in cinci versiuni de culoare, astfel incat cei interesati isi pot alege varianta potrivita stilului lor, iar primele livrari vor fi realizate incepand cu luna decembrie.

 

QuickMobile, trendsetter in domeniul IT&C din Romania, aduce in premiera in tara noastra cei mai ravniti ochelari ai momentului, Google Glass Explorer Edition, produsi de gigantul american Google. Ochelarii inteligenti vor ghida utilizatorii in cele mai mari orase din lume, cu ajutorul Google Maps, ii vor ajuta sa gaseasca cele mai apropiate restaurante si cafenele, prin serviciul Google Search, dar si sa fotografieze cele mai interesante obiective turistice ori sa filmeze cele mai curajoase aventuri din vacanta.

Google Glass sunt activati si folositi exclusiv cu ajutorul comenzilor vocale ale utilizatorului. Astfel, pentru functia de fotografiere, utilizatorul trebuie sa rosteasca comanda “OK Glass – take a picture”, iar pentru a filma trebuie utilizata comanda “OK Glass – start recording”.

Ochelarii au o autonomie a bateriei de 24 de ore, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se plimba in voie, iar greutatea acestora este de doar 43 de grame, pentru a fi cat mai confortabili. Camera atasata are 5 megapixeli si poate inregistra clipuri video HD de 720p. Utilizatorii pot stoca toate amintirile din vacanta, dar si instantaneele si clipurile surprinse in viata de zi cu zi, deoarece Google a echipat cei mai revolutionari ochelari ai momentului cu o memorie de 16GB. Toate fotografiile si clipurile pot fi vizionate pe ecranul integrat de 640X360 de pixeli.

Ochelarii Google Glass se pot conecta la telefoanele de tip smartphone echipate cu sistemul Android cu ajutorul aplicatiei MyGlass, au acces la Internet prin Wi-Fi ori Bluetooth, iar portul de incarcare este de tip microUSB.

In evolutia sa, QuickMobile urmeaza un principiu simplu, bazat pe ascultarea dorintelor clientilor. Ei sunt cei care ne dicteaza incotro trebuie sa se indrepte initiativele noastre. Prin aceasta noua premiera, QuickMobile ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de un produs cu adevarat inovativ, adaptat stilului de viata modern, aflat intr-o permanenta schimbare. Sunt bucuros ca, odata cu aceasta premiera, QuickMobile isi confirma statutul de lider in domeniul IT&C”, a declarat Tudor Tiboc, director general QuickMobile.

Introducerea ochelarilor Google Glass in oferta QuickMobile vine la doar cinci luni dupa ce retailerul le-a oferit pasionatilor de tehnologie – si nu numai – posibilitatea de a testa acest produs gratuit, pentru prima data in Romania, in cadrul magazinelor proprii. Timp de 30 de zile, ochelarii au fost admirati de sute de persoane din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Baia Mare. Cei care au testat Google Glass prin intermediul QuickMobile au fost impresionati de tehnologia ce sta la baza acestor ochelari inteligenti.

Google Glass sunt diponibili in toate magazinele QuickMobile din tara, precum si pe www.quickmobile.ro.

Baia Mare, 25 noiembrie 2014QuickMobile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s