Dezvoltatorii romani de jocuri sunt invitati la cea de-a patra editie a Hackathonului Nordeus


Nordeus_bigParticipantii vor concura pentru realizarea celui mai bun joc in mai putin de 24 de ore

 

Nordeus, publisher-ul celor mai populare jocuri sportive Top Eleven sau Be a Football Manager, anunta cea de a patra editie a evenimentului Nordeus Hackathon. Organizat pe data de 13 decembrie 2014, competitia de anul acesta le propune dezvoltatorilor si designer-ilor romani de jocuri sa creeze cele mai bune jocuri video intr-o perioada de timp limitata la 24 de ore.

Cei pasionati de dezvoltarea jocurilor video vor avea sansa sa isi demonstreze abilitatile intr-un mediu de lucru simlar celor din marile companii din industria de gaming, competitia desfasurandu-se la sediul Nordeus din Belgrad. Cele mai bune proiecte, vor fi premiate cu console de jocuri, telefoane mobile, tablete si alte echipamente hardware.

Nordeus_small

Cei care doresc sa concureze in cadrul hackaton-ului pot aplica individual sau alaturi de prieteni, ca o echipa, pe site-ul www.nordeushackathon.com, pana pe data de 26 noiembrie. Participantii individuali vor fi repartizati in echipe, de catre Nordeus, in functie de abilitatile fiecaruia. La editia de anul acesta sunt așteptati participanti din Grecia, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia și Hertegovina, Bulgaria, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru și, bineinteles, Romania.

La concurs vor participa 12 echipe, care se vor intrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o tema anume, dezvaluita in ziua concursului. Criteriile luate in considerare pentru evaluarea proiectelor sunt creativitatea, ideile, maniera de dezvoltare și produsul final. Fiecarui concurent selectat i se va asigura spatiul de lucru si echipamentul necesar. Mai mult, toate cheltuielile de transport si de alimentatie vor fi acoperite de Nordeus, astfel incat participantii sa se poata concentra in intregime pe dezvoltarea celor mai bune jocuri.

Nordeus_medium

“Suntem incantati sa continuam traditia hackatoanelor anuale”, a declarat Milan Đukić, PR Manager la Nordeus. “Concursul reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care iși doresc sa lucreze in industria de gaming, insa nu cunosc mediul de lucru. Pe de alta parte, concursul ofera posibilitatea dezvoltatorilor cu experienta sa iși puna la incercare abilitatile in cadrul unui proiect extrem de dinamic. Toti participantii vor avea sansa sa isi demonstreze creativitatea și sa castige premii tentante, insa mai presus de toate, sa se distreze.”

Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza urmatoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnica si gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmari competitia online prin intermediul unei transmisiuni video online dedicate si a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului, www.nordeushackathon.com. Jocurile dezvoltate in timpul evenimentului vor putea fi descarcate dupa terminarea acestuia de pe aceeasi pagina web. Jucatorii vor putea vota la randul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia castigand un premiu special.

Pentru inscrieri si mai multe informatii despre concurs vizitati pagina www.nordeushackathon.com sau trimiteti intrebarile pe adresa de e-mail hackathon@nordeus.com. Pentru mai multe informatii despre Nordeus vizitati pagina www.nordeus.com.

Bucuresti, Romania – 19 noiembrie 2014 – Nordeus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s