Craciunul acesta, Telekom Romania Mobile Communications ofera gadgeturi pentru abonati si bonusuri semnificative, atat pentru pentru clientii postpaid, cat si pentru cei prepaid


Print               Noua oferta de Craciun a Telekom Romania Mobile Communications ofera abonatilor comunicare nelimitata, posibilitatea de a alege intre doua gadgeturi (smartphone sau tableta) si de a primi bonusuri semnificative, astfel incat acestia sa-si poata impartasi povestile fara griji.

 

Clientii noi si cei existenti, care aleg sa incheie un contract nou sau sa-l prelungeasca pe cel actual cu un abonament din noul portofoliu Nelimitat, sunt rasplatiti cu 50% mai multe minute nationale si trafic de date fata de beneficiile incluse in planul tarifar. Promotia acopera primele 12 luni dintr-un contract incheiat pe 24 de luni.

 

Vacanta de iarna le aduce clientilor si doua bonusuri speciale ce constau in 600 de minute internationale catre retele mobile si 36 GB trafic de date. Minutele internationale sunt oferite pentru primele sase luni, cate 100 de minute pe luna pentru fiecare plan tarifar din portofoliul Nelimitat, iar traficul de date este oferit pentru 24 de luni, cate 1,5 GB pe luna, pentru abonamentele incepand cu Nelimitat Voce L.

PrepaidMai mult, clientii care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Telekom Romania Mobile Communications pot achizitiona un telefon Samsung Galaxy S4 Mini sau o tableta Samsung Galaxy Tab 4 de 8 inchi cu numai 1 leu impreuna cu abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/luna, ofera minute si SMS-uri nationale nelimitate, minute nelimitate catre retele internationale fixe, 100 de minute in retele mobile internationale, 200 MB trafic de date si 100 de minute pe an pentru calatorii in strainatate. Totodata, abonatii vor primi cu 50% mai mult trafic de date si doua bonusuri speciale (600 de minute internationale timp de sase luni si 36 GB trafic de date timp de 24 de luni).

 

Oferta promotionala completa pentru noul plan tarifar Nelimitat Voce L este disponibila aici.

 

Utilizatorii de cartela preplatita beneficiaza de preturi promotionale si bonusuri semnificative constand in minute pentru retele mobile internationale si mai mult trafic de date. Pentru extraoptiunile Extra Voce M (5,95 euro credit pret promotional) si Extra Date M (5,95 euro credit pret promotional), clientii existenti si cei noi pot alege fie 200 de minute in retele mobile internationale, fie 500 MB de trafic de date ca bonus, in timp ce aceia care aleg Extra S (4,95 euro credit) primesc 100 de minute nationale/internationale pe fix/SMS-uri nationale ca bonus.

(P)

18 noiembrie 2014, Bucuresti – Telekom Romania Mobile Communications

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s