TELEKOM se lanseaza oficial pe piata din Romania si 10 motive de ce sa-i fii alaturi


IMG_20140912_111516          Incepand de maine, 13 septembrie 2014, unul din doi romani care folosesc in prezent servicii Romtelecom sau COSMOTE Romania vor deveni utilizatori ai Telekom Romania si cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom.

Ca urmare a unui proces foarte rapid de adoptie a noului brand, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom Romania, folosind sloganul “EXPERIENTE IMPREUNA”.

 

Produse si servicii complet integrate, create pentru a livra experiente de calitate pentru clienti, vor fi oferite sub brand-ul „T”. Telekom Romania adopta intocmai valorile brandului Telekom: Inovatie, Simplitate si Competenta, prin utilizarea intregului portofoliu existent de tehnologii.

 

Viziune clara

Momentul “Telekom” a fost construit in baza unei strategii solide, cu scopul de a deveni furnizorul numarul 1 pentru servicii telecom si divertisment pe piata locala. Ca rezultat, Romania contribuie semnificativ la performanta Grupului Deutsche Telekom in Europa

Nikolai_Beckers_CEO         “Ne dorim sa devenim prima alegere ca brand de telecomunicatii din Romania care te conecteaza la tehnologie, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Intrucat detine capabilitati si puncte forte unice, Telekom devine o optiune integrata fix-mobila pe piata romaneasca, pentru milioanele de experiente ce merita impartasite”, a declarat domnul Nikolai Beckers (foto), CEO Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications.

Claudia Nemat

Doamna Claudia Nemat, Membru in Board-ul Deutsche Telekom pentru Europa si Tehnologie, a declarat “Adaugarea Romaniei pe harta Magenta este un pas firesc in extinderea amprentei Deutsche Telekom in Europa. Este in linie cu strategia noastra de a oferi cea mai buna experienta pentru clienti, prin leadership in tehnologie. Ca furnizor de top in Europa, vom aduce experienta si abilitatile noastre pe piata romaneasca. Suntem puternic implicati in sustinerea Telekom Romania si vom contribui semnificativ la societatea romaneasca”.

 

Experienta Telekom Romania pentru clienti

Telekom Romania intra pe piata cu conceptul one-stop-shop si cu unul comercial inovator. Pe o singura factura, clientii Telekom Romania Communications S.A. se vor bucura de divertisment si comunicare de 4 ori nelimitat: pentru broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV. Mai mult, toate pachetele Telekom Romania Communications S.A. vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub forma de servicii web si mobile.

 

Noua experienta oferita de Telekom TV va include 3 beneficii unice pentru divertisment nelimitat: 1. multi-screen pentru fiecare, indiferent de dispozitivul utilizat; 2. continut exclusiv pentru sute de ore de divertisment; 3. o experienta TV personalizata, intrucat Telekom TV ofera clientilor control complet asupra a ceea ce vor sa vada si asupra momentului cand vor sa urmareasca programul favorit. Lista completa a beneficiilor Telekom TV va fi disponibila in viitorul apropiat.

 

Pentru comunitatea de afaceri din Romania, conceptul One Stop Shop al Telekom aduce o experienta unica, adaptata pentru orice companie, si un punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de solutii fixe si mobile, aplicatii si solutii IT integrate, plus cea mai variata gama de echipamente IT&C. Brand-ul Telekom intra pe piata ca un furnizor de incredere pentru servicii integrate destinate clientilor companii. Scopul este de a asigura cea mai buna experienta prin produse inovatoare si servicii usor de accesat, la cele mai inalte standarde de calitate sustinute de cele mai bune acorduri de garantare a serviciilor (SLA) de pe piata.

 

Clientii se pot bucura de noua experienta de brand si de ofertele comerciale Telekom prin intermediul magazinelor integrate fixe si mobile, al unui call-center unic, a unui nou website – www.telekom.ro – sau prin intermediul conturilor unice de social media active incepand de sambata, 13 septembrie.

Romanii sunt invitati sa participe la momentul lansarii brand-ului Telekom Romania prin evenimente interactive, ce vor avea loc sambata, 13 septembrie in Bucuresti, Cluj si Iasi. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.fanmagenta.ro. Pentru a sarbatori momentul in care Romania aprinde Magenta, simultan, va avea loc un eveniment special la Berlin.

 

10 motive sa fii alaturi de Telekom Romania

  1. Una dintre cele mai mari comunitati telecom din lume. La nivel international, Telekom este deja prezent in aproximativ 50 de tari, cu peste 142 milioane de clienti de telecomunicatii mobile, peste 31 milioane de clienti cu servicii telecom fixe, cu mai mult de 17 milioane de clienti de internet in banda larga si 5,8 milioane de clienti de televiziune.
  2. Prima alegere pentru servicii integrate de comunicatii care te conecteaza la tehnologie. Telekom Romania isi propune sa devina prima alegere ca brand de telecomunicatii care te conecteaza la tehnologie, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Mai mult, Telekom Romania vizeaza sa se dezvolte pornind de la pozitia de lider pe segmentul business, oferind cele mai bune solutii IT&C la cheie.
  3. Cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca. Serviciile comunicate sub brand-ul Telekom Romania tintesc sa ofere cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca. Suntem hotarati sa livram cea mai buna experienta de comunicare, prin produse inovatoare si servicii usor accesibile, la cele mai inalte standarde de calitate.
  4. Pachete de servicii all inclusive, de 4 ori nelimitat. Oferta de pachete all-inclusive sub brand-ul Telekom Romania inseamna de 4 ori nelimitat pe o singura factura: comunicatii mobile, internet, comunicatii fixe si televiziune, toate pe o singura factura.
  5. Serviciu TV unic pe piata. Telekom TV inseamna inceputul unei noi ere in televiziune – inovatie si calitate pe piata din Romania, sub brand-ul „T”. Acest serviciu de televiziune ofera o experienta personalizata, bogata si interactiva, pe toate tipurile de ecrane fixe si mobile.
  6. Conceptul One Stop Shop. Pentru clientii persoane juridice, brand-ul Telekom Romania va aduce o noua experienţa, construita in jurul conceptului One Stop Shop – un punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare ale unei companii: solutii complete fixe si mobile, aplicatii si solutii IT integrate, plus cea mai variata oferta de echipamente IT&C.
  7. Inovatie, Simplitate, Competenta si angajament personal. Valorile brand-ului Telekom Romania sunt Inovatia, Simplitatea, Competenta, iar angajamentul personal al fiecarui angajat este “Sunt Telekom, poti conta pe mine!”. Fiecare dintre noi este dedicat identificarii celor mai bune solutii pentru solicitarile clientilor – fie ca acestia sunt utilizatori, colegi, parteneri de afaceri sau alti colaboratori ai companiei.
  8. Cele mai semnificative investit Companiile care comunica sub brand-ul Telekom Romania cumuleaza cele mai semnificative investitii in dezvoltarea retelei de telecomunicatii, atat pentru internetul in banda larga prin fibra optica, dar si pentru tehnologia mobila 4G; acestea sunt reflectate intr-o expansiune continua a retelei.
  9. Servicii complete integrate. Oferim servicii cu adevarat integrate, pentru milioanele de experiente care merita impartasite si conectivitate fara limite, atat in viata personala, cat si in cea profesionala.
  10. Siguranta deplina si acces usor la informatii, oricand, de oriunde. Serviciile si tehnologiile sub brand-ul Telekom Romania permit conectivitate rapida, in conditii de maxima siguranta. Indiferent de tehnologie, fie ca este vorba despre broadband fix sau 4G ori cloud, indiferent ca este vorba despre persoane sau organizatii, cu totii avem acces la ceea ce ne intereseaza, oricand, indiferent unde ne aflam.

In galeria foto gasiti 2 din ofertele care de maine vor fi disponibile

 

12 septembrie 2014 – TELEKOM Romania

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.