Incepe a doua saptamana a campaniei TAROM „Septembrie aniversar” la preturi incepand de la 139 euro


Logo Tarom           In data de 18 septembrie 2014 compania TAROM implineste 60 de ani de existenta si sarbatoreste, punand la dispozitia pasagerilor sai bilete de avion la oferte speciale. Cu aceasta ocazie, TAROM a lansat o campanie adresata pasagerilor sai, care se deruleaza pe durata intregii luni septembrie.

Daca in prima saptamana a lunii septembrie lansam oferte pe 8 destinatii TAROM, de la 179 de euro, pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, in saptamana 8-12 septembrie 2014, punem la dispozitia pasagerilor nostri, bilete pentru 12 rute cu plecare din Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj, la preturi incepand de la 139 euro, pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse ”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

 

Pentru cea de-a doua saptamana a lunii septembrie, TAROM lanseaza oferta de pret de la 139 de euro, pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse pe zboruri operate de TAROM intre Bucuresti si Amsterdam, Roma, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Viena; intre Iasi si Londra; intre Sibiu si Munchen; intre Cluj si Viena.

Perioada de vanzare este 8-12 septembrie 2014, iar perioada de calatorie este pana la data de 11 martie 2015 (data ultimului retur)**

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii  sau de la agentii autorizati TAROM.

*locuri limitate la acest tarif

**cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 4.01.2015; in cazul in care cel putin un tronson de calatorie este in intervalul mentinonat, oferta nu se aplica.

Bucuresti, 8.09.2014 – TAROM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.