Toshiba anunta astazi noul Satellite Pro R50-B


g7_satellite-pro-r50-b              Toshiba Europe GmbH anunta astazi noul Satellite Pro R50-B – un laptop de 39,6 cm (15,6″) bogat in caracteristici si totusi cu un pret accesibil, conceput pentru utilizatorii din IMM-uri. Subtire, sigur si de incredere, acest laptop este optimizat pentru a satisface o gama larga de cerinte multumita design-ului si a unor caracteristici alese cu grija.

 

“Am imbunatatit noul Satellite Pro R50-B pentru ca utilizatorii de business sa poata beneficia de mai mult,” a declarat Eric Cariou, Vicepresedinte, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group la Toshiba Europe GmbH. “A fost conceput, creat si fabricat in laboratoarele Toshiba special pentru mediul de afaceri. Aceasta dezvoltare dedicata inseamna ca suntem capabili sa asiguram satisfacerea nevoilor IMM-urilor din punct de vedere al mobilitatii, securitatii si al fiabilitatii, pentru ca am inteles nevoia acestora de flexibilitate si libertate de miscare. Avem atat de multa incredere in capabilitatile lui Satellite Pro R50-B incat l-am inclus si in programul nostru Reliability Guarantee.”

 

Liniste sufleteasca

Toate elementele lui Satellite Pro R50-B au fost proiectate pentru a satisface nevoile IMM-urilor, incluzand asigurarea protectiei laptopului, dar si a datelor stocate in acesta. R50-B a trecut cu brio o serie de testari “Highly Accelerated Life Tests (HALT)” realizate de institutul german TÜV Rheinland®. Simuland ciclul de viata al unui laptop si supunandu-l la diferite niveluri de vibratie, caldura, impact accidental si presiune, aceste teste ofera certitudinea ca Satellite Pro R50-B poate face fata situatiilor nedorite. Pe langa design-ul robust care previne indoirea, Satellite Pro R50-B este un dispozitiv ce face fata cu succes utilizarii zilnice si de durata.

 

Pentru a proteja utilizatorii impotriva pierderii datelor, am inclus pe anumite modele hardware-ul de securitate “Trusted Platform Module” (TPM), pentru a ne asigura ca datele de business sunt in siguranta pe unitatea de stocare interna. Protectia suplimentara a datelor este asigurata de senzorul HDD 3D care blocheaza hard disk-ul in cazul socurilor, miscarilor sau impactului. Pentru siguranta impotriva virusilor si a altor amenintari, este preinstalata o versiune test de 30 de zile a McAfee LiveSafe™.

 

Programul “Reliability Guarantee1” al Toshiba este valabil doar pentru anumite modele si ofera siguranta suplimentara prin oferirea unei reparatii gratuite in primul an de la achizitionare, in cazul in care apare o problema. In plus, clientii vor primi si banii inapoi.

 

Productivitate sporita

Satellite Pro R50-B este mai mult decat un laptop cu design subtire, stil si carcasa rezistenta. Tastatura cu keypad numeric ajuta la cresterea productivitatii utilizatorului. Ecranul HD non-reflexiv permite utilizatorului sa se concentreze pe continutul de business la rezolutie high definition, fara a fi deranjat de reflexii ale luminii, sa scrie e-mail-uri sau sa creeze documente, indiferent de mediu.

 

Performante puternice in orice mediu

Esential pentru cei cu un stil de viata incarcat si care se afla in continua miscare intre casa, birou si intalniri, Satellite Pro R50-B are flexibilitatea, viteza si puterea de a trece de la o sarcina la alta, oriunde. Cu procesoare de pana la a 4-a generatie Intel®CoreTM i5 si grafica pana la Intel® HD graphics 4400, Satellite Pro R50-B ofera performanta pentru a creste productivitatea si pentru a permite multi-tasking-ul fara efort intre aplicatii. Este prevazut cu HDD de mare viteza pentru ca utilizatorii de business sa isi poata stoca si accesa fisierele in siguranta. In plus, cu o greutate de doar 2,3 kg, doar 24 mm grosime si echipat cu o baterie detasabila cu durata mare de viata, utilizatorii au posibilitatea de a lucra de oriunde ii indruma afacerile.

Mai sigur si mai bine conectat

Satellite Pro R50-B vine cu o multitudine de optiuni pentru o conectare rapida la retea sau la alte dispozitive. Pentru prezentari sau doar pentru a extinde spatiul de lucru pe un display extern, sunt incluse un port HDMI® si unul RGB, fara a mai fi nevoie de niciun adaptor. Utilizatorii dispun de toata flexibilitatea de care au nevoie pentru a se conecta la echipamente periferice si pentru a transfera date, multumita celor trei porturi USB, doua dintre ele fiind USB 3.0 pentru transfer rapid de date, plus un slot SD, Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN sau wireless LAN, ce sunt toate incorporate pentru a oferi acces rapid la retea.

 

Plus de confort si manevrabilitate

O gama larga de accesorii si solutii optionale sunt disponibile pentru Satellite Pro R50-B, inclusiv statia de andocare universala3 Dynadock™ V3.0+, ce permite conectarea la mai multe echipamente periferice necesare utilizatorilor in mod uzual, cu ajutorul unui singur cablu. Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) este acum disponibil si permite utilizatorilor sa supravegheze si sa preia controlul asupra dispozitivelor IT, in timp real, prin intermediul unui browser web standard, fara a fi nevoie de investitii suplimentare in servere si programe de management dedicate – ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii.

 

Toshiba Satellite Pro R50-B este disponibil acum in Europa.

 

Toshiba Satellite Pro R50-B:

 • Ecran: 39,6 cm (15,6”) 1366 x 768p HD, non-reflexiv
 • Procesoare: pana la a 4-a generatie Intel®CoreTM i5
 • Placi grafice: pana la Intel® HD 4400
 • Stocare: HDD cu capacitate de la 500 GB pana la 1TB
 • Unitate optica: optional DVD Super Multi Drive 9,5 mm
 • Memorie: pana la 2 x 8 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Conectivitate: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI®, 1 x RGB, 1 x SD slot, Intel® WiDiTM casti/microfon combo jack, Intel® Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth®0, Gigabit LAN
 • HD webcam
 • Sisteme de operare: Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 sau Windows 7 Professional
 • Securitate: senzor HDD 3D, Trusted Platform Module 1.2[1], port de blocare KensingtonTM
 • Baterie: pana la 7,5 ore[2]
 • Culoare: Negru
 • Dimensiuni: 379 x 258 x 23,95 mm
 • Greutate: de la 2,3 kg

[1]Se aplica doar la modelele cu procesoare Intel Core i5 din a 4-a generatie

[2]Conform MobileMark 2012

 

Bucuresti, Romania, 2 septembrie 2014 – Toshiba Europe GmbH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.