15 milioane de pasageri Wizz Air transportati in decurs de 1 an


John Stephenson, EVP, (third from the left on top) and his operations team            Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est* a anuntat astazi ca a transportat 15 milioane de pasageri in decurs de 12 luni**.Acest lucru reprezinta o crestere anuala de 17%, compania inregistrand in aceasta perioada un grad mediu de incarcare de 86%.

In acelati timp, Wizz Air a sarbatorit si obtinerea premiului “Best Operational Excellence Award – Europe” din partea Airbus, ca recunoastere a performantelor operationale remarcabile din 2012 si 2013.  Award for Best Operational Excellence

John Stepheson, Executive Vicepresident Wizz Air, a declarat: “Cei 15 milioane de pasageri transportati pe parcursul a 12 luni confirma cererea foarte mare pentru oportunitatile de calatorie oferite de tarifele noastre scazute, disponibile din 35 de tari in care operam. Asteptam cu nerabdare sa transportam si mai multi pasageri pe cele 341 rute spre 102 destinatii, in timp ce flota noastra va creste la 54 de aeronave A320 pana la finalul anului 2014 si vor satisface dorinta clientilor de a avea o experienta de calatorie personalizata cu o gama variata de servicii si produse aditioanale”.

 

*Sursa:Innovata, pe baza capacitatii de locuri din orarul de zbor, pentru anul incheiat la 31 martie 2014 (FY 2014). Europa Centrala si de Est este o regiune ce cuprinde Albania, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina.

** perioada septembrie 2013-august 2014

Bucuresti, 1 septembrie 2014: Wizz Air

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.