Rezolutie 4K la noul monitor Professional de 28” de la AOC


45 front middle           Trendul pe piata monitoarelor se muta catre ecrane cu o dimensiune si o rezolutie cat mai mare. AOC imbina aceste doua caracteristici în cel mai nou monitor, u2868Pqu de 28” (71.1 cm), cu o impresionanta rezolutie Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli si o rata de refresh de 60 Hz. Echipat cu DisplayPort, HDMI (MHL) si conectori USB 3.0, modelul se bucura si de functiile ergonomice cu care AOC si-a obisnuit utilizatorii.

 

Ultra HD: Vezi fiecare detaliu


Profesionistii care lucreaza in programe precum CAD sau CAM, arhitectii sau inginerii vor beneficia de cele mai fin detaliate imagini, oferite de cea mai noua tehnologie din domeniul panourilor TN. Multumita aranjamentului de 8 biti +FRC, ecranul poate reproduce mai mult de un miliard de culori. Cu o rezolutie Ultra HD (3840 x 2160), peste 8.29 de milioane de pixeli sunt afisati la un aspect de 16:9, echivalentul a patru panouri Full HD. Modelul de 28” dispune de o rezolutie de 4K cu o rata de refresh de 60Hz. Cu un timp de raspuns de numai 1 ms, AOC u2868Pqu este potrivit atat pentru birourile profesionistilor, cat si pentru spatiul de lucru de acasa. Functiile picture-in-picture si picture-by-picture permit vizionarea imaginilor simultan, din diferite surse precum Blu-ray (4K) playere sau PC-uri. Modelul UHD se bucura de o luminozitate de 300 cd/m² si este ideal pentru mediile cu lumina ambientala puternica.

 side middle

Ultra convenabil

 

Modelul u2868Pqu se mandreste cu un design curat, de culoare neagra, cu finisaje texturate. Pentru flexibilitate ergonomica completa, rama integreaza un sistem inteligent de ascundere a cablurilor. In acelasi timp, ecranul poate fi inclinat si rotit la 90°, precum si ajustat pe inaltime cu pana la 130 mm – astfel, oboseala ochilor este redusa, iar postura la birou este imbunatatita. Asemenea celorlalte modele din gama Professional, cea mai noua lansare AOC include o gama variata de conectori precum: DisplayPort, HDMI, DVI si D-Sub. Pentru iubitorii sistemului de operare Android, portul HDMI ofera si conectivitate MHL, care permite afisarea continutului de pe telefon sau tableta direct pe ecranul monitorului. Mai mult, AOC a echipat modelul cu patru porturi USB (doua de 2.0 si doua de 3.0), alaturi de un set de boxe integrate de 3W. Monitorul poate fi fixat pe pereti cu ajutorul suporturilor de tip VESA.

 

Monitorul Ultra HD va fi disponibil incepand cu luna iulie, la un pret recomandat de 2499 lei.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.