Cel mai nou model HTC One (M8), disponibil in portofoliul COSMOTE Romania


IMG_3219            COSMOTE Romania introduce HTC One (M8) in portfoliu, cel mai nou smartphone varf de gama lansat de HTC, compatibil cu tehnologia 4G. Rescriind tiparele in materie de design si calitate, noul HTC One (M8) este prevazut cu o carcasa de metal unibody si cu un Smart Sensor Hub care anticipeaza nevoile utilizatorului si introduce functia Motion Launch™ pentru a facilita sarcinile de zi cu zi. Tehnologia Duo Camera ofera fotografii creative, cu aspect profesional si efecte uimitoare, iar HTC BoomSound™ stabileste noi standarde ale calitatii audio pe smartphone.

Carcasa unibody din metal, atragatoare, durabila si de inalta calitate a HTC One (M8) se completeaza cu un display de 5 inci, Full HD (1080p) si vine cu cea mai noua intefata HTC Sense™ 6, redesenata complet pentru un aspect vizual mai atragator, mai lizibil, cu teme cromatice mai intens personalizabile si livrand o experienta de utilizator intuitiva. Noua interfata vine cu functii precum Motion Launch, care permite detectarea imediata a pozitiei si miscarii, datorita senzorilor integrati care permit utilizatorului sa interactioneze cu telefonul fara sa aprinda ecranul. Un simplu gest de glisare activeaza dispozitivul, iar functia Auto Answer permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fara a atinge ecranul. HTC BlinkFeed™ este mai usor de parcurs, cu o actiune continua de scroll pentru o experienta de navigare fluida, cadrane adaptabile si o noua grafica ce prezinta articolele intr-un mod mai aerisit si mai comod de citit.IMG_3215

Noul HTC One (M8) aduce o dimensiune total diferita imaginii pe mobil prin includerea in premiera a unei Duo Camera care impreuna cu tehnologia HTC UltraPixel™, cu un blitz Dual Flash si cu functia inregistrare video Full HD (1080p), realizeaza imagini incredibile in toate conditiile de lumina si de o inalta calitate video. Camera frontala wide-angle de 5 MP capteaza cu usurinta fotografii selfie exceptionale iar camera Duo se evidentiaza printr-un senzor de adancime pe langa modulul HTC UltraPixel™, captand informatii detaliate in profunzime ale unei scene si permitand o gama larga de efecte surprinzatoare si creative. Tehnologia HTC BoomSound™ asigura un sunet puternic, de o claritate exceptionala, cu tonalitati diferite, de la cele mai inalte, la cele bass. Cu doua difuzoare frontale dotate cu amplificatoare noi, camere reproiectate ale difuzoarelor si cu profile audio personalizabile, HTC One (M8) aduce un sunet cu 25% mai puternic decat HTC One (M7), fara a compromite calitatea audio.

IMG_3211

Terminalul functioneaza cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat si are un procesor Qualcomm Snapdragon 801quad-core de 2,3 GHz. HTC One (M8) are o memorie RAM de 2 GB si o capacitate interna de stocare de 16 GB. Dispozitivul permite si utilizarea unui card microSD de pana la 128 GB si este prevazut cu o baterie Li-Polymer optimizata cu o capacitate de 2600mAh. Acest lucru va permite bateriei sa dureze cu 40% mai mult decat la HTC One M7. Incarcata complet, aceasta va oferi putere de functionare pentru 14 zile in modul de economisire extrema a bateriei, timp in care utilizatorul poate prelua apeluri, SMS-uri si e-mail-uri – perfect pentru calatorii.

Noul HTC One (M8) este disponibil la pretul de 999 lei impreuna cu abonamentul COSMOTE Free XL pe 24 de luni, care pentru doar 45 euro pe luna (TVA inclus), ofera nelimitat comunicare nationala, internationala in Zona 1 si in retea, SMS-uri nationale si in retea, precum si trafic de date (viteza scade dupa depasirea traficului de date recomandat de 4GB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil si fara contract la pretul de 2.999 lei.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

Bucuresti, 14 aprilie 2014 – COSMOTE Romania

One response to “Cel mai nou model HTC One (M8), disponibil in portofoliul COSMOTE Romania

  1. Pingback: Cel mai elegant smartphone, noul HTC One (M8) in mana – hands-on | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.