Allview lanseaza un telefon accesibil, Dual Sim S6 Style


Allview S6 Style           Allview lanseaza astazi telefonul Dual Sim S6 Style. Noul terminal se remarca printr-un design elegant si slim, cu o grosime de numai 7,6 mm, fiind modelat din materiale de calitate inalta. Telefonul va fi disponibil in culorile auriu, gri metalizat si argintiu cu alb.

S6 Style reprezinta o alegere excelenta pentru consumatorii care apreciaza telefoanele mobile clasice. Este un device cu design modern, in culori deosebite, fiind in acelasi timp foarte util in viata de zi cu zi.Allview_S6Style2

Terminalul are un display de 2,6 inch si o greutate de numai 99 grame, capacul din spate fiind confectionat din metal. Este dotat cu o camera foto de 2 MP cu Led Flash si functie de inregistrare video. S6 Style ofera conectivitate Bluetooth si poate fi conectat la PC prin portul micro USB, transferul de documente realizandu-se astfel foarte usor. Accesul la internet se realizeaza facil cu ajutorul browser-ului preinstalat.

S6 Style poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand din 9 aprilie 2014 la pretul de 219 RON. Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorulu, www.allview.ro.

Brasov, 4 aprilie 2014 – Allview

 

One response to “Allview lanseaza un telefon accesibil, Dual Sim S6 Style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.