Start la inscrieri pentru Innovation Labs 2.0 sustinut de Orange si Microsoft


innovation labsS-a dat start la inscrierile pentru editia a doua a Innovation Labs, un program de pre-accelerare ce se adreseaza studentilor si tinerilor profesionisti care isi doresc sa puna bazele propriilor startup-uri in tehnologie. Astfel, toti cei interesati se pot inregistra in program pana pe 26 februarie pentru Bucuresti si pana pe 6 martie pentru Cluj-Napoca, prin completarea formularului de inscriere disponibil online la adresa http://2014.innovationlabs.ro/register.

Programul se adreseaza atat echipelor deja formate, cat si tinerilor ce sunt in cautarea uneia. Odata cu inregistrarea, participantii pot alege ca ideea lor sa urmareasca una din directiile pe care se concentreaza aceasta editie a Innovation Labs: Internet of Things, Big Data sau Digital Life.

Proiectul este organizat de TechLounge cu sprijinul Orange si Microsoft si va debuta cu doua evenimente de tip hackathon, de 24 de ore fiecare, care vor avea loc pe 1-2 martie la Bucuresti si pe 8-9 martie la Cluj-Napoca. In cadrul fiecarui hackathon se formeaza sau se consolideaza echipele ce vor propune si dezvolta ideile de afaceri, alaturi de mentori, iar la final vor fi selectionate cele mai bune 26 de echipe (16 din Bucuresti si 10 din Cluj), care vor intra in programul de pre-accelerare.

Programul are o durata de 3 luni, perioada in care echipele selectate vor invata de la profesionisti si lideri din industrie, cum sa dezvolte produse inovatoare sau sa isi transforme ideile in afaceri viabile.

Mai multe detalii se gasesc pe http://www.orange.ro/innovation-labs/.

Bucuresti, 13 februarie 2014 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.