Panasonic transpune sloganul ‘A Better Life, A Better World’ prin produsele si solutiile prezente la IFA 2013


zzSmart VIERA (TX-L65WT600) 3

Panasonic prezinta primul televizor din lume1 Ultra HD cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2.0

 

Primul televizor din lume 4K Ultra HD cu intrare 4K 50/60p prin HDMI 2.0 si DisplayPort™ 1.2a, oferind o calitate extraordinara a imaginii si o gama larga de functii inovatoare Smart VIERA

Panasonic va prezenta vizitatorilor conferintei anuale Internationale Funkausstellung 2013 (IFA) de la Berlin cum solutiile si produsele sale vor oferi consumatorilor mai mult confort, conectivitate mai buna si un stil de viata mai verde.

Fie ca este vorba de birou, de calatorii sau propriul camin, Panasonic va prezenta solutii si produse care vor contribui la crearea unei vieti mai bune intr-o lume mai buna pentru fiecare consumator.

Standul Panasonic ce acopera peste 6,000m2  situat in Hala 5.2 va fi impartit in doua zone distincte in care vor fi prezentate cele mai noi game de produse, inovatii si tehnologii ale viitorului.

Standul Panasonic de la IFA 2013 consta in urmatoarele zone principale :

Concept: un stil de viata mai bun in cloud

Prin gama diversificata de solutii oferite, de la echipamente audio-video la electrocanice, Panasonic va prezenta un concept pentru un stil de viata in viitor, mai confortabil si comod, realizat prin utilizarea tehnologiilor cloud.

4K de la Panasonic

La IFA 2013 Panasonic va prezenta o gama extinsa de solutii 4K ce folosesc tehnologii avansate 4K, dezvoltate in-house.  Compania va expune cea mai subtire si usoara tableta din lume 4K de 20 inci; prototipuri ale panoului OLED 4K produs prin metoda proprie “RGB all-printing”; Blu-ray player-ul 4K; Blu-ray recorder-ul 4K si prototipul camerei video 4K.

Solutii audio-video digitale

In zona solutiilor audio-video digitale, Panasonic va prezenta in premiera o serie de produse pentru consumatori incluzand : primul televizor Ultra HD Smart VIERA TX-L65WT600 cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2.0 si DisplayPort 1.2a[1]; LUMIX DMC-GX7, prima camera din lume DSLM[2] cu Live View Finder (LVF) incorporat, cu inclinare pana la 90 de grade si boxele portabile wireless cu Bluetooth SC-NA30 si SC-NA10, avand cel mai indelungat timp de redare de pana acum.

O expozitie interactiva va permite utilizatorilor sa experimenteze avantajale unui ‘Smart VIERA my Home Screen’ personalizat ce poate fi adaptat fiecarui stil de viata. In plus, ecranele pre-setate dezvoltate in colaborare cu furnizorii de continut ofera utilizatorilor acces mai rapid si mai simplu la continutul preferat.

De asemenea, vor fi expuse si cele mai noi produse audio-video ce vor demonstra beneficiile conectivitatii cu ajutorul smartphone-ului si tabletei.

Electrocasnice

In zona electrocasnicelor de bucatarie, espressorul NC-ZA1 se va afla in centrul atentiei, permitand vizitatorilor sa aiba control total asupra tariei, gustului, temperaturii si marimii propriei cafele.

Evenimentele live si sesiunile de degustare vor demonstra calitatile tehnologiilor incorporate cum ar fi senzorul IR din plita de inductie.

In plus fata de gama completa a electrocasnicelor Panasonic ce include masini de spalat, combine frigorifice, cuptoare cu microunde, cele mai noi masini de spalat din gama VB5 si VC5 vor demonstra progresul Panasonic la nivel european in zona electrocasnicelor si angajamentul continuu pentru desing accesibil, performante inteligente si eficienta eco.

In zona de ingrijire personala, vor fi expuse aparatele de ras premium ES-LV95 si ES-LV65 si vaporizatorul ionic facial EH-SA31. Stilistii profesionisti vor avea la indemana noul uscator de par Panasonci EH-NA65 si placa de indreptat parul EH-HS95, ambele avand incorporate tehnologiile inovatoare nanoe.

Solutii B2B

Panasonic isi va prezenta realizarile in materie de solutii B2B, cum ar fi serviciul de monitorizare cloud.  Alte prezentari B2B vor expune sistemele pentru vehiculele prietenoase cu mediul si sisteme de energie pentru camin, fiind un exemplu pentru activitatea Panasonic de a contribui la mediul inconjurator european.

In plus, vor fi prezentate la stand si filozofia de design Panasonic „Future Craft” si produsele  create avand la baza aceasta filozofie.


[1] As of 4th September 2013

[2] Începând cu 1 august 2013

 

Panasonic prezinta primul televizor din lume1 Ultra HD cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2.0

 

Smart VIERA (TX-L65WT600) 7Primul televizor din lume 4K Ultra HD cu intrare 4K 50/60p prin HDMI 2.0 si DisplayPort™ 1.2a, oferind o calitate extraordinara a imaginii si o gama larga de functii inovatoare Smart VIERA

 

Berlin, Germania, 4 septembrie 2013 – Panasonic prezinta Smart VIERA TX-L65WT600, primul televizor Ultra HD la nivel mondial cu intrare 4K 50/60 Hz prin HDMI 2.0 si DisplayPort 1.2a. Oferind pana la 60 de cadre pe secunda si redare 4K, WT600 reprezinta alegerea perfecta pentru consumatorii care doresc sa acceseze noi niveluri de home entertainment dar si pentru profesionistii – care lucreaza in studiouri TV – pentru care calitatea imaginii este imperios necesara.

Prin certificarea THX™ 4K, WT600 de 165cm (65 inch) a fost creat special pentru entuziastii home cinema. Prin tehnologia 2,000 Hz Back Light Scanning (BLS) panoul ofera claritate incredibila a imaginii chiar si pentru scenele aflate in miscare rapida. Televizorul prezinta un design minimalist din sticla si metal, cu o rama subtire ce permite directionarea atentiei pe imaginile uimitoare 4K. Chiar si in momentul in care nu se afla in functiune, WT600 ofera un plus de eleganta si stil sufrageriei.

Continut 4K la indemana

WT600 ofera accesul la o gama larga de continut 4K pentru a profita din plin de inovatiile ecranului, permitand utilizatorilor sa-si extinda experientele 4K nu doar prin continut video dar si prin jocuri, continut online si fotografii, toate la o calitate 4K.

Noua generatie cu intrare 4K 50/60p dezvoltata pe baza specificatiilor HDMI 2.0 si DisplayPort™ 1.2a demonstreaza in continuare calitatile televizorului si asigura faptul ca va functiona si in viitor cu player-ele compatibile 4K, sistemele set-top box si console de jocuri de ultima generatie.

Entuziastii jocurilor pe PC isi vor putea conecta cu usurinta PC-ul la WT600 prin intrarea 60p DisplayPort, permitandu-le astfel sa se bucure de cele mai noi jocuri in detalii incredibile si claritate extrema a miscarilor.

Browserul web incorporat HTML5 prezinta o pagina de internet in calitate 4K. De exemplu, serviciile online ce furnizeaza harti poate fi dus la un alt nivel intrucat detaliile sunt crescute de 4 ori fata de ecranele Full HD.

1Din 4 septembrie, 2013

Fiind o premiera a industriei, televizorul WT600 are incorporat un decodor 4K H.264 (MPEG4) ce permite nu doar redarea fisierelor video 4K prin cardul USB sau SD dar – mai important – permite redarea continutului 4K direct de pe internet. Entuziastii foto isi pot accesa fotografiile prin cardul SD 4K Photo Viewer sau pot folosi functia 4K Swipe / Share pentru a transfera fotografii wireless de pe telefonul mobil sau tableta in rezolutie Ultra HD.

Smart VIERA (TX-L65WT600) 6Imagine de calitate superioara 4K

Pentru a asigura cea mai buna experienta home cinema 4K, display-ul WT600 THX4K™- isi demonstreaza capacitatea de a reproduce culori, tonuri si rezolutii cerute de catre regizorii de la Hollywood.

Prin functia 4K Intelligent Frame Creation, WT600 genereaza peste 120 de cadre pe secunda, chiar si cu surse Ultra HD, fiind pozitionat mai sus decat modelele concurente fara o rata de compresie echivalenta. Televizorul Panasonic 4K Ultra HD analizeaza de asemenea scene complexe – cu miscare dintr-o multitudine de directii – si optimizeaza orice obiect independent. Tehnologia Infinite Contrast obtine o rata de contrast infinita, subliniind astfel calitatea exceptionala a imaginii.

Circuitul Local Dimming Pro si Gamma Area Control ofera mai multe detalii in medii intunecate sau luminoase ale imaginii. In timp ce motorul 4K Hexa-Processing maximizeaza calitatea imaginii pentru continutul creat la rezolutii mai mici de 4K. Tehnologia de procesare a circuitelor produce imagini cu definitie mai inalta prin interpolarea partilor lipsa ale imaginii si generarea datelor necesare, aducandu-le la un nivel de calitate care se apropie de sursele 4K.

WT600 este de asemenea certificat isf™ si compatibil cu softwareul de calibrare  CalMAN™, garantand astfel un echilibru perfect al culorilor. Aplicatia “Panasonic TV Remote 2” ofera functia Smart Calibration ce permite utilizatorilor sa seteze corectii pentru curbele gamma, nuantei de alb si saturarea culorilor pe televizor prin intermediul unui smartphone sau tableta cu sistem de operare Android™ – sau iOS™.

Operare facila

 

Datorita interfatei intuitive, WT600 este conceput pentru a asigura o experinta Smart TV cat mai simpla posibil. Functia personalizata My Home Screen permite membrilor familiei sa acceseze usor programele TV preferate prin propriile ecrane personalizate.

Urmand succesul functiei my Home Screen a Smart VIERA, Panasonic extinde functiile prin dezvoltarea ecranelor personalizate pre-setate. Ecranele personalizate pre-setate ofera utilizatorilor acces rapid la continutul preferat, inclusiv Eurosport, Maxdome, CANAL+ Group si YouTube. Incepand cu luna octombrie 2013 utilizatorii Panasonic vor putea sa le acceseze indiferent de locul in care se afla prin colectia de ferestre Home Screen.

Optiunile WT600 de control si input sunt amplificate prin functia inovatoare Voice Interaction, ce permite utilizatorilor sa controleze televizorul vorbind la microfonul telecomenzii sau cel al smartphone-ului sau al tabletei, avand instalata aplicatia Panasonic TV Remote 2. Aceasta functie permite utilizatorilor sa acceseze rapid continutul online sau pot rasfoi in reteaua de acasa pentru a cauta melodia preferata. In plus, functia Swipe / Share permite acum utilizatorilor sa impartaseasca imagini in rezolutie 4K, direct pe ecranul WT600, printr-o simpla miscare a degetelor.

 

 Conectivitate avansata

Functia integrata Twin HD tuners a WT600 permite o experienta de vizionare a televizorului mai convenabila si flexibila, ceea ce bucura fiecare membru al familiei. Functia permite utilizatorilor sa urmareasca un program live in timp ce inregistreaza un altul sau sa urmareasca un program in timp ce un al membru al familiei urmareste simultan o transmisie pe tableta – totul fara un set-top box extern. Functia este folositoare in special in momentul in care unii membri ai familei vor sa urmareasca un film, in timp ce altii nu vor sa piarda un meci de fotbal.

Asemeni tuturor modelelor Smart VIERA, WT600 incorporeaza o retea wireless LAN. Utilizatorii pot accesa rapid si usor continut multimedia prin intermediul retelei de acasa prin streaming  DLNA™, dar si prin intermediul platformei cu aplicatii pentru Smart VIERA  ce-si dezvolta continuu gama de aplicatii social-media precum Facebook™, Twitter™ si Skype™. Prin camera automata pop-up WT600, conferintele video pot fi organizate doar prin apasarea unui buton.

Browserul incorporat WT600 poate furniza continut Flash™. Calitatea videoclipurilor si grafica de rezolutie slaba poate fi imbunatatita prin intermediul optimizatorului Web Content Optimiser Pro. Pentru a accesa mai simplu textul si adresele web, utilizatorii pot conecta o tastatura la WT600 folosind un adaptor USB sau wireless prin Bluetooth®.

Prietenos cu mediul

Intreaga gama Smart VIERA 2013 atinge o eficienta energetica Clasa A sau chiar mai buna. Si cel mai inovator televizor 4k Ultra HD a obtinut o eficienta energetica Clasa A.

Televizorul Smart VIERA si dispozitivele conectate consuma energie doar atunci cand este nevoie. De exemplu, luminozitatea automata a televizorului se ajusteaza folosind senzorul de lumina incorporat si opreste sursele de semnal inactive cu ajutorul comenzilor de control HDMI.

 

Berlin, Germania, 4 septembrie 2013 – Panasonic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.