Samsung introduce prima imprimanta color cu laser bazata pe tehnologia NFC alaturi de noua gama de imprimante multifunctionale


C410W_2              Samsung Electronics Co, Ltd, a anuntat lansarea primei imprimante color cu laser cu functionalitate NFC (Near Field Communication) si noua gama de imprimante multifunctionale (MFP) din seria Xpress C410W, care permite utilizatorilor sa imprime fotografii si documentele de inalta calitate stocate pe smartphone-urile lor.

Noua gama de imprimante Xpress C410W este compusa din imprimanta color cu laser C410W, imprimanta multifunctionala color cu laser C460W, cu imprimare, copiere si scanare, precum si imprimanta color cu laser C460FW multifunctionala cu capabilitati de imprimare, copiere, scanare si fax. Aceste serii C410W au fost proiectate special atât pentru casa, cât si pentru biroul utilizatorului care vrea sa imprime continut folosind smartphone-ul. Aceste trei modele sunt capabile sa imprime pâna la 18 pagini pe minut (ppm) in alb-negru si patru pagini pe minut in culori.C410W_3

“Cele mai noi solutii de imprimare au la baza dorinta utilizatorilor de a imprima fotografii si documente direct de pe telefonul lor”, a declarat Joosang Eun, Senior Vice President al echipei de marketing strategic, Samsung Printing Solutions. “Seria Xpress C410W care ofera conectivitate NFC este un bun exemplu al modului in care Samsung inoveaza piata solutiilor de imprimare mobila si segmentul de imprimante cu conectivitate NFC si demonstreaza angajamentul nostru fata de zona de cercetare, dezvoltare si proiectare a  produselor care imbunatatesc experienta consumatorilor. Samsung va continua sa extinda solutiile NFC de tiparire mobila pentru utilizatorii ce detin afaceri mici si mijlocii. ”

Imprimarea mobila mai usoara

Imprimarea nu a fost niciodata mai usoara. Seria Xpress C410W se conecteaza wireless cu dispozitive mobile pentru o imprimare rapida, integrala si convenabila. Utilizatorii imprima fotografii, documente, e-mail-uri si continut web fara efort si sigur, printr-o simpla conectare a smartphone-ului lor la imprimanta. Scanarea si trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, usor de realizat pentru ca utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gama.

Cu aplicatia Samsung Mobile Print utilizatorii au acum posibilitatea de a imprima orice, de la fisiere PDF, la documente Microsoft Office, cum ar fi foi de calcul Excel si prezentari PowerPoint, direct de pe smartphone-urile lor.

Utilizatorii ale caror smartphone-uri nu beneficiaza de tehnologia NFC sau care nu si-au instalat aplicatia Samsung Mobile Print pe telefoanele lor, se pot bucura de seria Xpress C410W pentru ca aceasta este compatibila cu Google Cloud Print. Aceasta solutie permite utilizatorilor sa imprime prin intermediul conexiunii la internetul de oriunde, cu orice dispozitiv inteligent.

In plus, utilizatorii de smartphone-uri Samsung GALAXY si cei care se bucura de seria Galaxy Tab au avantajul suplimentar de a putea imprima imagini din galerie, din fisierele cu documente, de pe e-mail si pagini web.

C460FW_1Simplu si usor de utilizat

Procesul de instalare al imprimantelor wireless implica de multe ori mai multe etape, conectarea imprimantei si instalarea cheii de retea. Pentru a simplifica acest proces, cu seria Xpress C410W de la Samsung, instalarea se face in trei pasi rapizi fara a fi nevoie de o conexiune USB intre imprimanta si calculator.

Consumatorii pot utiliza “One Touch Button Eco” si “Easy Eco Driver” pentru a opera imprimanta in modul “eco” si pentru a economisi pâna la 20% din costurile totale. Modului “Easy Eco Driver” i-a fost acordat premiul “Outstanding Achievement” in inovatie de la Buyers Lab in 2012.

Noua linie dispune, de asemenea, de “Easy Printer Manager”, care ajuta utilizatorii ce lucreaza de acasa sau de la birou sa administreze software-ul, fara a fi nevoie de managerii IT de specialitate. Utilizatorii pot monitoriza starea imprimantei, cum ar fi mesajele de eroare, hârtiea, toner-ul gol si alertele de blocaj hârtie.

Culoare si design cu stil

Tehnologia unica Rendering Engine for Clean Page de la Samsung garanteaza rezultate de calitate profesionala cu text clar si imagini vibrante, iar tonerul polimerizat face ca imprimarea color sa fie izbitor de vie si lucioasa.

Noua imprimanta color cu laser si tehnologie NFC de la Samsung si imprimantele multifunctionale au primit prestigiosul premiu iF Product Design in 2013 pentru liniile ergonomice si usurinta in utilizare.

Specificatii produs

C410W

C460W

C460FW

Functie

Print

Print, Copy, Scan

Print, Copy, Scan, Fax

Speed_ Mono

Pâna la 18 ppm in A4 (19 ppm in format Letter)

Speed _ Color

Pâna la 4 ppm in A4 (4 ppm in format Letter)

Procesor

300 MHz

Dual CPU 533 MHz&150MHz

Memorie

32 MB

128 MB

Rezolutie

Pâna la 2,400 x 600 dpi (600x600x2bit)

Panou de comanda

X

LCD

Capacitate Input

150-sheet Cassette

Capacitate Output

50-sheet Face Down

Toner_Black

Cartus 1,500 *Standard pages

(Pâna la 700 pages Starter Toner Cartridge)

Toner_Color

Cartus 1,000 *Standard pages

(Pâna la 500 pages Starter Toner Cartridge)

Bucuresti – 26 iunie 2013 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.