ROSSEN PETKOV, noul GM Nokia Romania si Balcani a prezentat oficial in Romania Nokia Lumia 520 si Lumia 720


IMG_5713            Ieri in cadrul unui eveniment de presa au fost prezentati doi  membrii noi ai familiei Lumia. Accesibilul Nokia Lumia 520 si 720.

Despre aceste modele am aflat inca de aici, dar in Romania oficial abia acum au ajuns.

Ambele modele sunt din policarbonat si fabricate cu o tehnologie care le face mai rezistente la zgarieturi si sunt rezistente si la socuri, oficialul Nokia a si facut o prezentare in acest sens cu ”scapari accidentale”. Ecranul e acoperit de Gorilla Glass 2 +, un strat special care faciliteaza accesul la ecran si cu unghii si cu manusi.

IMG_5696Au fost prezentate cateva facilitati foto al acestei familii, unele ca cel Cinemascopic chiar spectaculos, apoi am vazut si o demonstratie de Nokia Here prin care cu GPS-ul si cu hartile Navteq putem naviga facil prin oras chiar si offline, descarcand in prealabil harta zonei unde urmeaza sa calatorim.

A fost prezentat si noul GM Nokia pentru Romania si Balcani (din 1 octombrie 2012) – bulgarul ROSSEN PETKOV (foto), despre care am aflat ca a  absolvit Universitatea Tehnica din Sofia, unde a obţinut un master in informatica. El deţine, de asemenea, o diploma in Executive Business Management de la Wharton Business School.

Domnul Petkov s-a alaturat companiei Nokia in 2006, ca Acount Manager pentru Nokia Mobile Phones in Bulgaria. Printre clienţii sai s-au numarat Vodafone, Deutche Telekom, Telenor, precum si clienţi de distributie. Au urmat poziţiile de Country Manager pentru Bulgaria si apoi General Manager Nokia Balcani – Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegro, Albania si Kosovo.

A fIMG_5710ost numit General Manager Romania & Balcani la 1 octombrie 2012. El coordoneaza activitaţile echipelor locale, precum si relaţiile cu partenerii locali pentru Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Albania, Kosovo si Moldova.

Printre hobby-urile lui Rossen Petkov se numara fotbalul, ski-ul si oenologia. Este casatorit si are o fiica.

Mai jos gasiti cateva imagini de la eveniment:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.