HUAWEI a prezentat Ascend P6 – cel mai subtire smartphone din lume


3Huawei a lansat astazi HUAWEI Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume avand doar 6,18 mm grosime. Smartphone-ul are un procesor quad-core de 1.5GHz si un corp metalic subtire.

Cu ecranul sau in-cell high definition de 4,7-inci, cu cea mai buna camera frontala de 5MP existenta in industrie si cu un software uimitor, HUAWEI Ascend P6 este definitia elegantei contemporane.

HUAWEI Ascend P6 este o vedeta printre smartphone-uri datorita design-ului sau unic, camerei performante si interfetei intuitiv de folosit, proprietara Huawei, Emotion UI,” a declarat Richard Yu, Chief Executive Officer, Huawei Consumer Business Group. “Continuare a seriei de smartphone-uri de succes din gama Ascend P, HUAWEI Ascend P6 ofera tehnologii de varf si un design care e pur si simplu uimitor.” , a adaugat acesta.1

HUAWEI Ascend P6 este ultra usor, cu o grosime de doar 6.18mm si o greutate de aproximativ 120g. Desi este indeajuns de mic incat sa incapa in buzunare sau genti minuscule, stilatul smartphone  HUAWEI Ascend P6 a fost creat sa fie vazut si  dorit! Acesta include un procesor quad-core de 1.5GHz, sistemul de operare Android 4.2.2, o baterie de 2000mAh, un ecran LCD HD de 4.7-inci cu tehnologia in-cell precum si cu cea ‘MagicTouch’ pentru o capacitate de raspuns rapida chiar si atunci cand utilizatorul poarta manusi.

Varf de gama al seriei de smartphone-uri Huawei Ascend P, HUAWEI Ascend P6 se remarca printr-un design contemporan potrivit pentru utilizatorii aflati in pas cu moda. Aspectul metalic al smartphone-ului, cu linii naturale, este in acelasi timp si foarte elegant.

In cazul in care utilizatorii vor sa se fotografieze singuri, gasesc la acest smartphone cea mai buna camera dispusa frontal din industrie, de 5MP si capabilitatile de auto corectie a fetei  care vor surprinde cadre perfecte numai bune de impartasit cu ceilalti. Camera principala BSI, de 8MP, cu deschidere de F2.0 si vedere macro de 4cm permite deasemenea inregistrarea si redarea video 1080P full HD. Datorita software-ului IMAGESmart, propietar Huawei, smartphone-ul HUAWEI Ascend P6 transforma chiar si cel mai novice fotograf intr-unul profesionist, oferindu-i functii precum contrast si subliniere a culorilor, recunoastere auto a scenelor, focus pe urmarirea obiectelor si corectii ale pozelor.

4

HUAWEI Ascend P6 este mai intuitiv si personalizabil datorita interfetei Huawei Emotion UI. Inspirat de oameni, conceput pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, Huawei a adunat pareri de la mai bine de 5 milioane de consumatori pentru a contribui la  optimizarea ultimei versiuni a interfetei Emotion UI. Interfata propietara Huawei include update-uri la Uni-Home inclusiv securitate sporita, precum si widget-urile Huawei, Me Widget, MagicTouch si SmartReading. Noile functii cu care interfata este dotata sunt fotografierea panoramica si  recunoasterea faciala in fotografii.

6Tehnologiile unice Huawei pentru optimizarea consumului si economisirea de energie, Automated Discontinuous Reception (ADRX) si Quick Power Control (QPC) , imbunatatesc performanta cu mai bine de 30%, in comparatie cu alte smartphone-uri care au baterii de aceeasi marime. Datorita capabilitatii multi-screen AirSharing, utilizatorii se pot conecta la o gama variata de echipamente pentru a creste productivitatea la locul de munca, prin partajarea usoara a documentelor, sau se pot juca fara probleme cu un decalaj minim.

HUAWEI Ascend P6 este disponibil in variantele de culoare negru, alb si roz, cu huse care se asorteaza. Livrarea acestuia se va face incepand din iunie in China, urmand ca in tarile din Europa de Vest sa ajunga din iulie prin intermediul Vodafone, Telefonica, Orange, H3G, O2, Carphone Warehouse, TalkTalk, Media Markt & Saturn, TIM si online prin intermediul Amazon si CDiscount, alte piete urmand sa fie adaugate listei.

Londra, Marea Britanie, 18 iunie 2013 – Huawei

One response to “HUAWEI a prezentat Ascend P6 – cel mai subtire smartphone din lume

  1. Pingback: Huawei Ascend P6 – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.