Evolio lanseaza Evotab HD, cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inch


Evolio_EvotabHD-1                Acum 3 saptamani am aflat prima oara despre faptul ca Evolio pregateste o noua tableta de 7”, si v-am informat despre el aici. Azi l-au si lansat.

Evolio a lansat azi  tableta Evotab HD – cea mai subtire tableta din portofoliu, cu Display HD de 7” si procesor Dual Core de 1, 5 Ghz.

Cu un design ultra-compact, greutate de 330g si o grosime de numai 9.3 mm, noua tableta Evotab HD ofera portabilitate, lejeritate si este usor de manevrat.

Display-ul HD al tabletei are o rezolutie de 1024x600px ce ofera claritate si culori vii. Fotografiile prind viata, iar contrastul optim transpune utilizatorul in mijlocul actiunii, fie ca urmareste un film, fie ca se bucura de cele mai noi jocuri.

Experienta multimedia devine completa datorita procesorului Dual Core de 1,5 Ghz ce asigura  redarea optima si rapida a aplicatiilor multimedia. Tableta functioneaza fluent, paginile web se incarca rapid, iar jocurile ruleaza cursiv.Evolio_EvotabHD-2

Prin interfata HDMI, tableta poate fi conectata la un televizor sau la alte dispozitive compatibile, oferind posibilitatea utilizatorilor de a se delecta si viziona filme la o rezolutie Full HD.

Pentru cei pasionati de video conferinte, Evotab HD permite conexiunea permanenta cu prietenii prin utilizarea celor doua camere si posibilitatea instalarii aplicatiei CloudZoom, serviciu dezvoltat de Evolio. Socializarea si navigarea pe internet este accesibila tuturor, oricand si oriunde, folosind conexiunea Wi-Fi sau cu ajutorul unui modem 3G extern compatibil.

Liviu NistoranEvolio Evotab HD dispune de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si de o memorie de stocare de 1 GB RAM. Memoria interna este de 8 GB, extensibila la 32 GB prin card microSD, conectivitate sporita prin porturile USB, HDMI si beneficiaza de accesorii variate: husa stander, husa cu tastatura, suport tetiera si car kit.

„In Romania utilizatorii prefera din ce in ce mai mult tabletele Android care au ajuns, in trimestrul I – 2013, la o cota de piata de peste 80%. In cadrul tabletelor Android modelele de 7″ se bucura de cea mai mare popularitate cu o cota de piata de peste 50%. Cu tableta Evotab HD venim in intampinarea pietei romanesti cu un model care redefineste experienta Android, oferind in acelasi timp performanta si portabilitate, fiind cea mai usoara si subtire tableta romaneasca de 7″, a declarat Liviu Nistoran (foto), CEO Evolio.

Noua tableta Evotab HD este disponibila pentru precomenzi pe site-ul http://www.evolioshop.com la pretul de  479 RON si va fi disponibila in toate magazinele de retail din a doua jumatate a lunii aprilie.

Asteptam si noi la teste noul Evotab HD sa vedem cum se misca si daca va putem recomanda.

Bucuresti, 15 aprilie 2013 -Evolio

One response to “Evolio lanseaza Evotab HD, cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inch

  1. Pingback: Evotab HD – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.