Evolio Aria are acum surioara, s-a lansat Aria Mini


IMG_9480            Azi la Embassy impreuna cu alti bloggeri IT&C am participat la lansarea Evolio Aria Mini. Ea e surioara mai mica (dar din multe puncte de vedere mai dotata) a cunoscutei Aria, de care eu sunt chiar multumit, in special dupa ultimul update.

Aria Mini, prima tableta de 8” de la Evolio, exceleaza la capitolele calitate a imaginii, viteza, conectivitate, fiabilitate si autonomie, vine cu un procesor puternic dual core 1,5Ghz, conectivitate completa:  Bluetooth,, WiFi, 3G, USB si HDMI si un un receptor GPS performant (Broadcom BCM-4751), toate astea la pretul de doar 799 lei, varianta cu WiFi si respectiv 1049 lei varianta cu 3G.

Evolio-Aria-Mini2Noua tableta Evolio beneficiaza optional de “Kit-ul de Navigatie” ce contine car kit, soft DVR (Traffic Recorder) si soft de navigatie cu harti incluse, promite autonomie sporita datorita acumulatorului Li-Polymer de 4500 mAh si PowerMangement-ului eficient al celei mai noi versiuni de Android 4.1 Jelly Bean, dar astea le vom vedea dupa teste.

“Suntem mandri ca astazi, lansam prima tableta romaneasca “cu de toate”, un produs care integreaza toate tehnologiile de varf  si pentru care prognozam vanzari de peste 20 000 de unitati in acest an.” a declarat Liviu Nistoran CEO Evolio.

Ne-ma jucat si cu noile accesorii Evolio, dintre care mi-au placut castile stereo Bluetooth 4.0, tastatura si boxele.

Specificatiile complete le gasiti aici, astept ca in urmatoarele saptamani sa soseasca varianta cu 3G pe care sa-l testez.

Cateva imagini de la eveniment gasiti in galerie.

5 responses to “Evolio Aria are acum surioara, s-a lansat Aria Mini

  1. Pingback: Waven.ro – Blog de la Ploiești » Lansare Evolio Aria Mini

  2. Pingback: Evolio ne pregateste o noua tableta EvoTab HD | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.