TV de 50” in buzunar?


           Inca n-am ajuns cu tehnica la nivelul asta incat sa putem ”inghesui/impaturi” un TV de 50” in buzunar, dar acest mini proiector mobil confera o senzatie asemanatoare.

In zilele noastre televizorul ajunge sa fie mai neglijat, tot mai des ne uitam pe telefon, pe tableta sau pe notebook la filmulete de pe Youtube, pe care le si partajam ulterior pe retelele de socializare, si mai nou chiar filme de seara sunt privite de pe tableta (eu nu ma inscriu chiar aici, prefer LCD-ul mare si cu sunet 5.1, dar eu is mai de moda veche). Televizorul are totusi o vraja a lui, cand mai multi se aseaza in fata lui si privesc impreuna un film, un eveniment sport sau o emisiune e mai social.

Aici incearca sa intervina proiectorul General Imaging ipico care se poate conecta la iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S sau la ultimele iPod touch si imaginea lor este proiectata pe orice suprafata in marime generoasa de 50”. Micul accesoriu e doar de 100 de g-e, incape in buzunar, are acumulator incarcabil de Li-ion si se conecteaza la device-urile mentionate mai sus prin USB. Gadget interesant as zice 🙂

Susrsa: Techline

One response to “TV de 50” in buzunar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.