Dolce Sport te invata sa vezi dincolo de limite! Tandem spre Londra alaturi de un nevazator


             Dolce Sport il sustine pe Florin Georgescu sa-si depaseasca inca o data limitele, prin realizarea unei calatorii pe bicicleta pana la Londra. Florin sustine astfel sportivii romani care vor participa la Jocurile Olimpice si incearca sa arate lumii intregi ca fiecare dintre noi poate participa la propria Olimpiada.

Florin Georgescu nu este la prima incercare de acest gen, el a realizat pana acum mai multe recorduri, depasind astfel cel mai mare obstacol personal pe care il are de infruntat ca nevazator. Drumul pana la Londra va fi parcurs pe bicicleta in tandem, alaturi de prietenul sau Alexandru Racanel iar imagini de pe traseu vor fi transmise in tara periodic. Cei doi au plecat din Arad duminica, 15 iulie, si isi doresc sa ajunga la Londra in prima saptamana de desfasurare a Jocurilor Olimpice. Filmuletele si imaginile din timpul calatoriei vor fi disponibile pentru cei interesati de acest demers pe contul de Youtube al Romtelecom si pe site-ul www.vezidincolodelimite.ro, unde gasiti si intreaga poveste a lui Florin.Ca un adevarat sustinator al performantelor si al spiritelor puternice, Dolce Sport e alaturi de Florin Georgescu si de insotitorul acestuia, oferindu-le tot sprijinul necesar pentru calatorie si pregatindu-le sosirea la Londra in ziua premergatoare inceperii Jocurilor Olimpice. „Pe langa competitiile de anvergura transmise de Dolce Sport, ne dorim sa incurajam si performantele individuale, mai ales cand cei implicati, in acest caz Florin Georgescu, pot deveni un exemplu demn de urmat pentru oricare dintre noi si ne pot incuraja sa ne depasim comoditatea,” a spus Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport.

Acest demers este inca o dovada ca orice limite pot fi depasite prin vointa si dedicare. La plecarea spre Londra Florin Georgescu a spus: „O data ce iti comunici visele si le impartasesti celorlalti, ele devin mult mai usor realitate. Astfel am reusit sa gasim un partener care sa creada in noi si in acest proiect si multumim Dolce Sport pentru acest sprijin. Va invit alaturi de mine, sa vedem impreuna dincolo de limite!”.

Florin Georgescu face aceasta calatorie impartasind tuturor celor care il urmeaza cu gandul crezul sau: „Cand lupti pentru un vis, cea mai grea batalie o porti cu tine. Te privesti cu adevarat, te iei la tranta cu limitele tale, te provoci si te depasesti. Vrei si asta te ridica de fiecare data cand cazi. Crezi si asta ii face pe ceilalti sa creada in tine. Vezi dincolo de limite!”

Alatura-te lui Florin, urmareste-l pe parcursul propriei sale Olimpiade si transmite-i mesajele tale de sustinere pe site si pe pagina Facebook facebook.com/vezidincolodelimite.

18 iulie 2012, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.