OnLive disponibil si pe tablete si smartphone-uri (video)


       Cu ajutorul OnLive  pana acum puteam juca pe MAC-uri is pe PC-uri ca si cum am fi pe consola fara ca pentru asta sa trebuieasca sa instalam programul propriu zis.

Idee e simpla jocul cumparat (sau trial) este trimis prin streaming adica la noi ajunge doar imaginea iar datele referitoare la control sunt trimise catre server, care se ocupa de tot, noi savuram doar jocul. Merge excelent (incercat), conditia e un internet rapid, care in Romania nu e problema (cel putin in orase).Oferta de astfel de jocuri care se pot juca in streaming e foarte bogata si putem juca jocuri care altfel datorita unei configuratii mai slabe nu ar fi posibil.

OnLive acum va fi disponibil si pentru smartphone-uri si tablete (Android si iOS deocamdata) aplicatia va putea fi descarcata gratuit (in unele regiune se poate deja) in urmatoarele zile si mai primim si un joc gratuit cu el LEGO Batman: The Videogame va putea fi jucat liber in versiunea pentru smartphone-uri si tablete. Se poate controla prin touchscreen sau prin controller-uri wirless conectate la device-ul nostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.