Sharp este sponsorul principal al Campionatului European de Fotbal Feminin UEFA – Campionatul Feminin UEFA 2013‬


WE2012_Sponsors_Logos_Sharp

Sharp este sponsorul principal al Campionatului European de Fotbal Feminin UEFA Campionatul Feminin UEFA 2013

Pe 10 iulie 2013, va incepe Campionatul European de Fotbal Feminin UEFA 2013 in Suedia. Douasprezece echipe vor participa la competitie. Sharp este unul dintre sponsorii principali ai turneului.

‪Sharp este sponsor al Campionatului Feminin UEFA EURO 2013 ca sponsor global EUROTOP. Acordul cu UEFA a fost semnat in 2011. Potrivit prevederilor acestuia, Sharp a sponsorizat in trecut Campionatul de Fotbal UEFA U21 2011™, Campionatul European de Fotbal in Sala 2012™, Campionatul European de Fotbal UEFA U21 2013™ si UEFA EURO 2012™ din Polonia si Ucraina.

keepFinala Campionatului Feminin UEFA EURO 2013 se va disputa intre echipele din Suedia, Italia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Germania, Norvegia, Islanda, Franta, Anglia, Rusia si Spania.

Turneul va incepe cu un meci intre Suedia si Danemarca, ‪ce se va desfasura in data de 10 iulie la Göteborg. Meciul final al Campionatului este programat pentru 29 iulie 2013. Detinatoarea actuala a titlului european este Germania, care este, de asemenea, preferata turneului de anul acesta.

Acordul de sponsorizare Eurotop cu UEFA nu este debutul companiei Sharp cu privire la activitatile inerente promovarii evenimentelor fotbalistice. Printre cele mai renumite contracte de sponsorizare Sharp se numara sponsorizarea Ligii Campionilor UEFA in 2003 – 2006 si contractul cu Manchester United. ‪Sigla Sharp a fost prezenta pe tricourile echipei Red Devils timp de 12 ani, intre 1982 si 2000.

Bucuresti, 10 Iulie 2013 – Sharp Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.